Arsenal tar emot Leeds på söndagen.
Mitt speltips: Asian +1,5 på Leeds i matchen. Spelet sitter om Leeds tar poäng eller förlorar med uddamålet.

Arsenals jakt på fjärdeplatsen rullar vidare. Tajt seger mot West Ham förra helgen utan att egentligen spela särskilt bra. Hade dessförinnan lite medstuds i segrarna mot Man U + Chelsea innan de hade tre raka förluster. Så jag är inne på att formen är lite dunkel på Gunners, som dessutom har det extremt viktiga derbyt mot Spurs på torsdag. Sedan Tierney och Thomas Partey gick sönder har Arsenals prestationer droppat lite. Senast missade Ben White matchen. Holding kom in och gjorde det bra, men är en försämring över tid.

Leeds förlorade med 4-0 mot Man City senast, men det var för stora siffror sett till hur matchen såg ut. Kom till rätt så många avslut och hade höga xg-siffror. Men Man City var kliniska och gjorde mål på "allt". Innan dess hade Leeds fem raka utan förlust och de har överlag blivit lite bättre eller åtminstone mer svårspelade än de stundtals var under Bielsa. Även om Dallas gick sönder senast är skadeläget lite bättre än det var långa stunder under vintern, inte minst har Phillips kommit in igen på mittfältet.

Arsenal kan mycket väl vinna här, men jag tror inte på någon överkörning. Kan se Leeds göra mål via Raphinha exempelvis, då Arsenals försvar överlag varit lite sämre senaste tiden. Därför känns det bra med plushcp här.

2-1?

TV: Melker går för 13 rätt på Europatipset!!





This is the stats tab
This is the post tip