Speltips: Bukayo Saka målskytt i matchen till 2.25 hos bet365.

Arsenal och Nottingham Forest kommer sparka igång denna Premier League-säsongs första lördag! Nyblivna Community Shields-mästarna ska försöka få en lika fin start på den här säsongen som man fick på den förra, medan Nottingham Forest andas något renare luft än inför förra säsongen.

Hemmalaget kommer in i den här säsongen med helt andra förutsättningar än man har gjort på väldigt länge. Efter fjolårets succésäsong har man nu förväntningar på sig att återigen ge Manchester City en ordentlig match om titeln i Premier League. Jag kanske inte riktigt tror att det kommer ske, men jag är tveksam till att man kunde gjort ett mycket bättre sommarfönster än man gjort. Rice, Havertz och Timber både spetsar till och breddar den här redan slagkraftiga truppen. Men, mannen som ska leda detta Arsenal-anfall heter fortfarande Bukayo Saka.

Arsenals stora lysande stjärna

Trots att truppen har breddats och anfallet har spetsats är det fortfarande en man som kommer stå där match ut och match in, och det är Bukayo Saka. Ska Arsenal fortsätta i rätt riktning och verkligen cementera sin plats som en utmanare till titeln behöver Saka fortsätta och kanske till och med utöka sin poängskörd, och det ser jag goda möjligheter till. För att göra detta vore det även en skönt med en bra start redan i premiären för Saka, och det tror jag att det finns goda möjligheter till här mot Nottingham Forest.

De två vänsterbackar som kan ställas mot Saka i den här premiären heter Ola Aina eller Neco Williams. Neco Williams är en spelare jag aldrig riktigt förstått mig på sedan han kom upp ur Liverpools akademi. De främsta egenskaperna finns i offensiv riktning, medans hans defensiva kvaliteterna är ytterst begränsade.
Ola Aina är inte heller någon världsstjärna och kommer som nyförvärv från Torino. Jag tror helt enkelt Saka kan ha väldigt kul mot vem som helst av dessa två vänsterbackar, och kommer Arsenal upp i någon form av nivå ska man kunna besegra Nottingham Forest. Då bör Bukayo Saka ha goda möjligheter att sätta fart på den här säsongen på ett bra sätt som Arsenals främste offensiva spelare.

Mitt spel blir därför Bukayo Saka målskytt i matchen till 2.25 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip