De regerande La Liga mästarna FC Barcelona har en enkel uppgift framför sig när Cadiz gästar dem på Estadi Olimpic Lluis Companys. Alltså olympiastadion, som ligger fem kilometer från Camp Nou, som är under renoveringen under de kommande 18 månader. Med ett massivt publikstöd, som alltid, förväntas Barca resa sig efter poängtappet i premiären och ta samtliga poäng mot ett bottenlag.

Efter en minst sagt lyckad försäsong med segrar i rad över Real Madrid, AC Milan och Tottenham stötte Barcelona på hård patrull i premiären. På Coliseum Alfonso Perez blev det en mållös kamp mot defensivt starka Getafe. Raphina blev provocerad och drog på sig ett direkt rött kort, strax innan pausvilan. Dock fick Jaime Mata också en utvisning i Getafe, med en halvtimme kvar. Barca ägde matchen totalt, med 75 % bollinnehav - men lyckades aldrig bryta ner motståndet.

Cadiz fick en drömstart i premiären när Federico San Emeterio nätade efter bara sju minuters spel, hemma på Estadio Nuevo Mirandilla. Därefter kunde Cadiz kontrollera matchen mot Deportivo Alaves, som var riktigt bleka. Inte för att Cadiz skapade så värst mycket mer efteråt. Gonzalo Escalante blev utvisad i slutet av matchen. Tränaren Sergio Gonzalez får jobba med små resurser denna säsong, där målet är att hålla sig kvar i toppdivisionen.

Enorm klasskillnad mellan lagen?

Det råder ingen tvekan om att Barca är flera nummer större, på alla plan. Med tanke på den sega inledningen kan vi förvänta oss en reaktion och att de fullständigt kör över Cadiz. En skyttekung som Robert Lewandowski kommer se detta som en ypperlig chans att hamna i målprotokollet - säkert flera gånger om.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Barcelona vinner över Cadiz med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Barcelona - Cadiz:
1 asian -1,5 (samma som Barcelona -1,5 mål) - odds 1.70 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip