Bayern München ska försöka vända 0-1 mot Villarreal.
Mitt speltips: Asian -1 i första halvlek. 2.40 hos Bethard .

Tung match i Spanien förra veckan för tyskarna. Ett taggat Villarreal gjorde tidigt 1-0 och hade faktiskt bud på mer. Ingen bra prestation av Bayern, som faktiskt blandat och gett en del den här säsongen. Hade mest boll, flest hörnor och avslut men kom inte riktigt till de där vassa målchanserna riktigt. Nu alltså ett liknande läge som mot Salzburg i åttondelen när det blev bara 1-1 på bortaplan.

Då visade Bayen något helt annat på hemmaplan. Öste in mål och avgjorde tidigt (7-1 till slut). Jag är inne på att det kan bli något liknande här (inte så stora siffror, men full fart från början). Så många gånger vi sett BM totalslakta på hemmaplan i CL redan från start. Så tror jag det kan bli här också. För Bayerns del är ligan något av en transportsträcka och det är nu på våren de ska vara som bäst. Högstanivån laget kan visa upp är skyhög. Är väl kanske inte alltid de visar sig från den sidan, men min känsla är att de inte alltid går riktigt på högsta växeln. Krävs den här typen av uppgifter i CL för att det här rutinerade gänget som vunnit allt tillsammans ska vara uppe och snudda på max. Bra truppläge med i stort sett allt tillgängligt – en sån som Davies lär bara bli bättre ju fler matcher han får i benen efter sin frånvaro.

Villarreal har varit lite undersktattade hela CL-säsongen. Har flera duktiga spelare och taktiskt skicklige coach Emery gör laget svårslaget. Men det är en sak att klara av att göra det inför euforiska hemmafans mot ett lite ickepåslaget Bayern. Något annat att klara av samma sak i vad som är en av de svåraste bortamatcherna du kan ha i Europa.

Nej, jag tror Bayern kliver ut och sätter högsta fart från start här. Kommer de bara upp i en lite bättre nivå ska bara Villarreal få det riktigt tufft. Skulle det bara vara uddamålsseger i halvtid är det push och pengarna åter, vilket känns som en okej livrem.

This is the stats tab
This is the post tip