Grupp I har kryddat våra torsdagar lite extra under hösten. Denna upplaga kommer inte bli något undantag.
Nu åker Malmö till Turkiet för att stänga gruppen där drömmen än lever. Dramatiskt värre
I det första mötet lagen emellan gick Malmö ut hårt, för hårt enligt många turkar. Jag tror mer i efterhand att Besiktas stjärnor blev smått chockade över den brist på respekt skåningarna gick ut med. Där har såklart Rosenberg stor orsak att MFF lyckades så bra. När lagkamraterna ser sin kapten dela ut en armbåge i självaste Pepes tryne i första minut. Signalerna han skickar där och då är glasklara: vinna till varje pris! Om nu någon trodde annat?

De ljusblåa fick matchen precis dit dem ville. Och visst blev det grinigt. Korten kanske skulle landat på fler än fem stycken. Men nu när allt står på spel och jag väger in Besiktas revanschlust från det tidigare mötet. Adderar vi Malmös förmåga att likna snudd på fotbolls-svultna så fort pipan ljuder i ett Europa sammanhang, då blir det ofta aggressivt och vi får en del skivor.

Ytterligare en sida på myntet är att Malmö inte tävlingspelat på ett tag, vilket kan göra att vissa har svårt att haka på i omställningar, vilket kan leda till ett par tröjryck. Det stora minuset för detta är att Pepe inte kommer till spel, där torskar vi ett kort.

Ser vi vilka potentiella gubbar som är lite extra kortbenägda så har vi . :Rosenberg, Medel, Lewicki, Uysal. Om man hellre vill lira individuella kortlir.

Rättskiparen här blir Luca Banti. Italienaren har denna säsong medverkat i 9 matcher utslaget på Serie A, Europa Leauge och Nations Leauge. I en summering där har han visat 37 kort, varav 2 röda.

Har man is i magen kan kolla första kvarten stämma av domarnivån och möjligen vänta in en 4korts-lina istället. Min hypotes är dock att det kommer smälla direkt så jag lägger pre-game.

This is the stats tab
This is the post tip