Man United fortsätter jakten på CL-plats borta mot Brighton på tisdagen.
Mitt speltips: Rak tvåa. Bortaseger.
1.65 hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

Två lag med mycket att spela för:
Sjätteplacerade Man U jagar i första hand Wolves och Chelsea för att nå en åtråvärd CL-biljett.
Brighton har skrapat ihop fyra poäng i återstarten och därmed distanserat sig en del gentemot bottenkonkurrenterna. Men har fortfarande ett jobb att göra för att säkra PL-kontraktet.

Man U hade FA-cupmatch mot Norwich i lördags. Åkte på ett sent kvitteringsmål och fick därmed 120 ovälkomna minuter, men de roterade en hel del (Rashford, Pogba och Martial på bänken exempelvis). Räknar med att starelvan innehåller sex-sju nya namn jämfört med den matchen, så det borde inte vara ett alltför stort problem att de enbart har fått två vilodagar. Fick ju dessutom vinna den matchen till slut, då är det alltid lättare att ladda om.

Annars känns ju Man United klart på gång. Pogba är äntligen inne och bidrar, Rashford + Martial är alltid vassa och Fernandes har onekligen varit en succévärvning som gett laget en ny dimension. Sen tycker jag Wan-Bissaka blivit allt bättre bidragande offensivt på sin högerkant. Laget såg bra ut redan före uppehållet och senaste 10-15 omgångarna är de ett av de lagen som sett bäst ut i ligan (bakom toppduon). Tycker också de har alternativ på de flesta positionerna, så oavsett hur startelan ser ut så finns det alternativ som kan komma in från bänken och bidra.

Tänkbart lag:
De Gea
Wan-Bissaka, Maguire, VNL, Shaw
Matic, Pogba
James, Fernandes, Rashford
Martial

Brighton tog en meriterande seger hemma mot Arsenal i sin återstart. Var dock ett optimalt tillfälle att möta ett skade + avstängningsdrabbat Arsenal som var ett lag i spillror där. Följde upp det med en stark poäng mot Leicester (0-0) i en rätt seg match. Frågan är hur den segern ska värderas då Leicester än så länge sett ut som ett av lagen som lidit mest relativt sett av det långa breaket. Brigton spelar ofta rätt så bra, men saknar en eller ett par riktigt vassa offensiva kort. Maupay har sina stunder, men han är rätt ensam om att verkligen hota offensivt.

Tänkbart lag:

Ryan
Lamptey, Duffy, Dunk, Burn
Bissouma, Pröpper, Mooy,
March, Maupay, Trossard

Tror Brightons ambitiösa passningsspel med ett stort eget bollinnehav (har sjätte högst bollinnehav i ligan i snitt!) passar Man United utmärkt. Solskjaers gäng är vassa när de får ställa om och när det nu finns två spelare (Pogba och Fernandes) som kan servera Rashford, Martial m.fl. kan det uppstå fina kontringslägen. Här ska Brighton inte räcka till. Ett formstarkt, CL-hungrigt och bra Man United bara vinner.

Speltips Brighton vs Manchester United:
2 - odds 1.65 hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip