En av söndagens två stormatcher i Premier League. Frank Lampards Chelsea tar emot Carlo Ancelottis Everton Jag tror det här kan bli en redig smällkaramell. Både lagen har varit inblandade i målglada matcher i de senaste omgångarna samtidigt som de släpper en del bakåt.
Jag spelar över 2,5 mål till 1,72 hos bet365 .

Chelsea, på fjärdeplats i ligan, har chans att dra ifrån Wolves som just nu ligger två poäng bakom. Efter att ha blivit utklassade mot Bayern München i Champions League har Chelsea försökt hitta tillbaka till formen. Spelade senast 2-2 mot Bournemouth i en svängig match där Marcos Alonso räddade en poäng i slutminuterna för sitt Chelsea. Svårt att sätta fingret på Lampards Chelsea just nu. Klart är att defensiven inte fungerar i alla fall samtidigt som offensiven blandar och ger. Fina kvalitéer framåt i Giroud, Willian, Barkley och Mount men de måste få det att klicka och de gör Chelsea inte alltid. Besegrade Liverpool i FA-cupen efter 2-0 mot ett reservbetonat Pool.

Ancelotti är såklart att knäppa sin tidigare klubb på näsan här. Positiva resultat har gjort att Everton klättrar i tabellen men än så länge har The Toffees en bit kvar till Europaplatserna. Formtoppen på Dominic Calvert-Lewin är väldigt roligt att se då jag tycker han har stor potential. Förlängde även sitt kontrakt med klubben tidigare i veckan. 22-åringen har gjort mål i fem av sex senaste matcher. Men sanningen är att Everton läcker den del bakåt även de, där Jordan Pickford har stått för några tavlor. Sju insläppta mål på de fyra senaste tävlingsmatcherna. Spelade senast 1-1 mot Manchester United där jag tyckte Everton bjöd upp till dans, men där Manchester United gjorde allt för att dra ner tempot och kontrollera matchen.

Troliga startelvor
Chelsea: Arrizabalaga; Azpilicueta, Zouma, Rudiger, Alonso; Gilmour, Barkley, Mount; James, Giroud, Pedro
Everton: Pickford; Sidibe, Mina, Holgate, Baines; Walcott, Gomes, Davies, Sigurdsson; Richarlison, Calvert-Lewin

Everton har spelat över linan på 2,5 mål i 8/10 senaste bortamatcher i ligan. Chelsea har släppt in sex mål i deras fyra senaste hemmamatcher och jag tror det kan fortsätta under söndagen.

Speltips Chelsea v Everton:
Över 2,5 mål till 1,72 hos bet365 .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip