England tar emot Bulgarien i lördagens EM-kval.
Mitt speltips: England asian -1 i första halvlek. Pengarna tillbaka om England "bara" vinner första 45 med uddamålet.
Den djärve kan ta -1,5 till högt odds hos bet365 .

Länge var Englands landslag lite av ett överskattat skämt. På senare tid tycker jag dock laget tagit stora kliv och imponerat. Såg rätt bra ut i VM förra året och följde upp det med att vinna en tuff Nations League-grupp med Spanien och Kroatien. Små marginaler i Nations League-slutspelet sedan, då Nederländerna slog England på tilläggstid.Men engelsmännen är helt klart på gång, känns vassa framåt och solida bakåt. Fått en bra start på kvalet med 10-1 i målskillnad och två segrar.

Truppen kryllar av unga spelare som Pickford, Alexander-Arnold, Chilwell, Maddison, Sancho, Rashford och Sterling. Leds av 26-årige Harry Kane, som känns som en veteran i sällskapet.

Med tanke på att spelschemat i den här samlingen är rätt tajt (bara två dagars vila onför Kosovomatchen på tisdag) tror jag England är sugna på att göra processen kort här. Det skiljer minst en klass mellan lagen och det tror jag England kommer vilja visa från start.

Bulgarien känner vi från Sveriges VM-kval. Var förvisso rätt starka på hemmaplan, men bortaspelet var totalt iskallt. Sveriges 3-0 seger på Friends var i klar underkant. Fått en svag start på VM-kvalet via två 1-1-matcher (Montenegro och Kosovo) och två förluster (Tjeckien och Kosovo). Svaga resultat mot klent motstånd. Truppen känns inte heller särskilt stark, stjärnorna är Cagliarianfallaren Despodov, rutinerade Rostov-Popov och ett par inhemska spelare.

Här ska England ta tag i taktpinnen från start. Blir oerhört förvånad om de inte har ledningen i paus - min känsla är att det här kommer vara avgjort i paus.

2-0 i paus, 4-0 fulltid?

This is the stats tab
This is the post tip