En i mina ögon svag nykomling mot ett spännande Sassuolo.

Serie A
9. Sassuolo 15 5 6 4 24:22 21
19. Frosinone 15 1 5 9 11:33 8

Frosinone hemma
7 0 4 3 6:14 4

Formen
F, O, F, V, V

Senaste match
Napoli - Frosinone 4-0

Sassuolo borta
7 2 2 3 8:8 8

Formen
O, V, O, F, O

Senaste match
Sassuolo - Fiorentina 3-3

Nykomlingen Frosinone har det tufft i serie A. Och inte är det särskilt konstigt. Truppen är helt enkelt inte bättre än vad man visat hittills. Om Frosinone håller sig kvar blir jag förvånad. Hur som helst, kommer från 0-4 torsk borta mot Napoli och innan dess 1-1 hemma mot Cagliari och torsk med 0-3 borta mot Inter. Det har sett bättre ut sista 6-7 matcherna, men det har inte lett till mer än en enda seger. Man hade en period med fem raka förluster i ligan i september-oktober. Bland annat 0-5 hemma (!) mot Sampdoria. Nu har försvaret stramat åt sig men det är ändå inte ett lag att lita på.

Sassuolo är ett charmigt lag med både bra spel och med spets. Kommer senast från galna 3-3 hemma mot Fiorentina, såklart en tuff missräkning då man ledde med både 2-0 och 3-1. Två sena mål och tre poäng blev bara en. Revanschsuget lär vara stort den här söndagen, mot ett beskedligt motstånd. Berardi, Babacar, Di Francesco är alla målfarliga spelare och det finns en bredd i laget som hemmalaget saknar. Tror på Sassuolo här! Bra spelmässigt och spets framåt som sagt. Ett bra läge att ta tre poäng och gasa mot Europaplatserna.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Frosinone (3-4-2-1) Sportiello - Goldaniga, Ariaudo, Capuano - Zampano, Chibsah, Maiello, Beghetto - Ciano, Campbell - Ciofani

Saknar: Pagnani, Dionisi, Hallfredsson

Sassuolo (3-5-2) Consigli - Marlon, Magnani, Ferrari - Lirola, Duncan, Sensi, Bourabia, Di Francesco - Berardi, Babacar

Saknar: Boateng, Boga, Dell'Orco, Adjapong, Sernicola

SPELTIPS
Jag spelar Sassuolo att vinna asian hcp -0,5 (samma som rak tvåa) till 2.07 hos FastBet eller Bethard (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip