X2 spelas i Hammarby-IFK Norrköping. Samma som asian +0,5. Finns till bra odds hos SpeedyBet , bet365 eller Betsson .

Het match väntar här. Bajen går riktigt bra. 5-1-1 senaste sju matcherna, där förlusten kom borta mot MFF (bra prestation dock). Dras dock med ett par tunga avbräck här:
Djurdjic är avstängd.
Fenger är skadad sedan tidigare.
Fällman är förmodligen borta då han haltade av med lindat lår i halvtid senast (tränade inte i veckan).
EDIT: Fällman som väntat utanför truppen.
Saknar ju Junior och Wiland sedan tidigare, så det är fem tänkta startspelare som kan missa den här matchen.

Nu är truppen visserligen bred och allsvenska klasspelare som Andersen, Kjartansson och Tankovic kommer till spel. Men det är knappast optimalt att ha så många borta. I nästa omgång, som är den sista före uppehållet, väntar dessutom AIK i ett glödhett derby. Visst är den matchen rätt långt borta i tid, men det är inte otänkbart att den åtminstone finns lite grann i bakhuvudet hos Bajenspelarna, det hade inte varit första gången ett derby snott fokus.

Peking är en stor besvikelse den här säsongen. Många har sagt det, men det är uppenbart att Andreas Johansson saknas rejält. Försvaret har varit virrigt och spritt osäkerhet. Norrköping har också saknat David Moberg-Karlssons vassa vänsterfot, särskilt som många offensiva spelare varit kalla hittills. Nu har dock laget skrapat ihop två raka segrar. Visserligen "bara" ÖSK och Sundsvall, men tror segrarna betytt mycket för laget. Potentialen finns ju där någonstans. Nyman, Thern och Fransson har i olika skeden nosat på landslagsklass och ska kunna vara topplags-garanter. Isak Pettersson är en av seriens bästa keeprar och Jordan Larsson, Kalle Holmberg, Thorarinsson m.fl. ska vara bra allsvenska spelare. Snodde en poäng mot DIF på den här arenan för någon månad sedan och brukar göra bra matcher på Tele2, vars underlag är rätt så likt de Peking har på sin hemmaplan.

Med tanke på Bajens avbräck och Norrköpings grundklass tror jag det här blir rätt så jämnt. Känslan är att det kan bli en del mål, blir inte förvånad om vi landar på 2-2 eller liknande. Tror hursomhelst Peking har bra poängchans och nyper följaktligen x2.

This is the stats tab
This is the post tip