Oktober månad rivstartar med europeisk toppfotboll i form av Champions League!
I den andra omgången av den ädlaste klubblagsturneringen har jag hittat ett intressant kortspel i matchen mellan Juventus och Bayer Leverkusen.

Juventus kommer från en stabil insats i helgens möte med SPAL (2-0) där mitt spel på (Juve -1,5) hittade hem. Som jag var inne på trodde jag att det kunde bli en reaktion från Juve, som överlag inte alls sett speciellt övertygande ut under Sarri. Något som är tydligt är att försvarsspelet inte alls håller samma stabilitet som tidigare och avsaknaden av Chellini (skadad) är stor.

Förutom Chiellini är även De Sciglio och Danilo skadade. Dessutom uppges Alex Sandro missa mötet med Leverkusen på grund av att hans pappa nyligen gått bort. Således finns det en hel del hål i defensiven.

Med dessa kuggar borta kommer backlinjen se något annorlunda ut. Cuadrado, som inte alls är någon försvarsspelare, förväntas starta som högerback.

Bayer Leverkusen torskade något oväntat i den första omgången mot Lokomotiv Moskva på hemmagräs. Givetvis en stor missräkning för tyskarna. Men det ska sägas att "Kusarna" var det klart bättre laget, dessutom gav målvakten Hradecky mer eller mindre bort ett mål. Så några jättestora växlar av den förlusten ska inte dras.

I Bundesliga har dock Leverkusen visat fin form på slutet och med formstarka spelare som Havertz, Alario och Volland bland annat tror jag Leverkusen kommer att kunna ställa till en del oreda för Juves svårbedömda försvar. Något som kan leda till en del varningar i Juve.

Statistik för spelet:
Parma - Juventus 0-1 (tre gula för Juve)
Juventus - Napoli 4-3 (tre gula)
Fiorentina - Juventus 0-0 (tre gula)
Atlético Madrid - Juventus 2-2 (två gula)
Hellas Verona - Juventus 2-1 (noll gula)
Brescia - Juventus 1-2 (tre gula)
Juventus - Spal 2-0 (två gula)

Alltså. I sex av Juves sju inledande matcher den här säsongen har Sarris gäng åkt på minst två varningar.
Med spelare som Matuidi, Khedira, Cuadrado, Rabiot och inte minst Pjanic finns det stor potential för att få se ett par italienska ostskivor. Inte minst mot Leverkusen som normalt sett är ett ganska kontringsstarkt lag.

Domaren för kvällen är William Collum. Ingen känd herre i dessa sammanhang. Men sett till Collums tre senaste matcher har den skotska domaren totalt delat ut tolv gula och två röda.

Juventus över 1,5 kort till 1,80 hos bet365 känns därför högintressant. Jag kliver på med ett leende på läpparna!

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip