Speltips: Karlberg ht/ft 2.40


Raka segern 1.57 fungerar givetvis också att kombinera någon spelmarknad med.

_______

Med stundande uppehåll i Allsvenskan och Superettan riktas blickarna mot den så spännande Division 2 Norra Svealand. Karlberg befinner sig nämligen återigen i en spännande toppstrid. Laget som så många gånger fått kvala uppåt jagar nu direktplatsen till division 1. Efter matchen mot Viggbyholm har alla lag spelat lika många matcher i serien. Således kan Karlberg nå upp till samma poäng som tabellettan Enskede. För gästande Viggbyholm är det inte heller helt lugnt, laget har fyra poäng ner till kvalplats men då med en match mindre spelad. Skulle det däremot bli seger här får laget ett bra andrum till de andra bottenlagen.

Toppstriden i Div. 2 NS:
Enskede 42 poäng
Karlberg 39 poäng
FC Gute 38 poäng
FC Järfälla 37 poäng

Hemmalaget Karlberg har använt sig av en ganska stor trupp i år där flertalet från ungdomsleden också fått chansen. De gick in i säsongen med som vanligt relativt stora förväntningar tillsammans med Enskede, där de båda var rankade topp två. Karlberg har varit oerhört skickliga på att utveckla och få fart på spelare som sedan gått vidare högre upp i karriären. Kanske är nästa spelare till eliten Kamil Dawid Dudziak, som står noterad för 16 mål hittills. Han har en bakgrund som en riktig målskytt och kommer senast från Huddinge (Div 2. SS) där det blev 13 mål. Med åtta matcher kvar kan det bli väldigt fina målsiffror på Kamil.

Viggbyholm å sin sida är nykomlingar i divisionen och var rätt så utdömda på förhand. Laget har dock överträffat förväntningarna och hade länge häng på toppstriden, däremot har resultatet främst kommit ikapp laget under sommaren där det blivit alltför många förluster. Poängskörden är däremot fin sett till hela säsongen och de ska nog absolut kunna skrapa ihop tillräckligt med poäng för att snart vara på säker mark. Det hade nog varit tufft utan strikern Samuel Östlund som jag själv följt en del i karriären. En väldigt duktig spelare som gjort 12 mål i år och som även har en del erfarenhet från division 1.

Karlberg visar klasskillnaden mot ett slitet Viggbyholm?

"Viggan" fick slita hårt senast mot Kungsängen men lyckades få med sig poäng på bortaplan. Dock har laget haft ett stort bortfall av spelare som kan ses på laguppställningarna. “Viggan” rapporterar även att nya skador kom emot Kungsängen. Således är det en lite problematisk situation när man nu ska möta ett av de bästa lagen i serien, där de heller inte haft så mycket återhämtning ifrån helgens match. Karlberg har inte råd att tappa någon poäng här om de ska ta steget upp, de fick också en tacksam uppgift i helgen mot seriens jumbo där det blev en promenadseger. Senast lagen möttes stod Karlberg i omkring odds på 1.25-1.30 på bortaplan och nu på hemmaplan lär det också sänkas en del. Jag litar på att Karlberg kopplar greppet tidigt och tar båda raka segern men att man även leder i halvtid. Hotet är att de lär få möta ett lågt stående och hårt kämpande Viggbyholm.

Speltips: Karlberg ht/ft 2.40 bet365


Raka segern 1.57 fungerar givetvis också att kombinera någon spelmarknad med.
This is the stats tab
This is the post tip