Landslagsuppehållet är över och de inhemska ligorna kan ta fart igen!

Liverpool - Newcastle är först ut i den engelska högsta divisionen under lördagen. Jag spelar på Newcastle under 19,5 tacklingar hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe .

Det är ett hemmalag som toppar Premier League med fullpott. Även om det har vunnit och kvalitén har varit skyhög i sista tredjedelen har det varit några orosmoln med Mané och Salah. Att det ligger något och pyr kunde vi alla se mot Burnley, men hur allvarligt och hur de väljer att hantera det får tiden utvisa. Newcastle ska vara ett lätt byte på Anfield för känslan är att det skiljer för mycket mellan dessa lag ute på planen.

Newcastle står på fyra poäng och det får ses som godkänt. Två inledande matcher var bedrövliga på alla sätt, men så kom en seger mot Tottenham på bortaplan och det såg genast lite ljusare ut. Innan uppehållet blev det 1-1 på hemmaplan mot Watford. Det är ett lag som kommer vara långt ned i tabellen och kämpa om överlevnad.

Newcastle har gått över linan en gång under de fyra första matcherna. Det var mot Arsenal i premiären, i de andra tre har de inte haft mer än 15 tacklingar. Liverpools motståndare har inte gått över linan den här säsongen. 14, 16, 15, och 12 är statistiken för hur många tacklingar Liverpool motstånd fått.

Jag spelar Newcastle under 19,5 tacklingar @1.82 hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip