Nederländerna genrepar inför EM-premiären mot Polen. Här är mitt speltips. 

Nederländerna

4-0 mot Kanada gör att förväntningarna skruvas upp för Ronald Koemans nederländska landslags. Med Depay, van Dijk, De Ligt, Frimpong mfl så är Nederländerna kapabla att kunna slå alla lag i min mening. Men om det räcker till en final? Nej, då tycker jag ändå att det finns vassare utmanare. 
Frankrike och England - som kommer från en 0-1-torsk hemma mot Island... - är väl de två mest givna favoriterna och där bakom håller jag Spanien, Portugal och Tyskland högre än Nederländerna. Men det är som sagt inget dåligt lag och får man spela djupledsspel och omställningar så går det undan. Kanada hade som sagt inte en suck och nu väntar Island i genrep. Två ganska enkla matcher på pappret som man valt att ladda upp med inför gruppspelet där Polen. Frankrike och Österrike väntar. Goda nyheter dessutom att Frenkie de Jong år äter i träning och lär vara redo till åtminstone den andra matchen. Xavi Simons stod över mot Kanada men kanske spelar här i stället. 

Islands dunderskräll

Island 

Ö-nationen slog till med en dunderskräll när England besegrades med 1-0 på bortaplan. Ett hajpat England som Island alltså nollade på Wembley. Det är så att man måste skratta åt det. Åge Hareide känner vi alla igen från framgångarna i Malmö FF och det är norrmannen som rattar Island med den äran. Till kvällens match lär han inte förändra dundermycket tror jag utan köra på med framgångsfaktorn sist. Finnbogason och Gudmundsson är borta men i övrigt ska det se bra ut i truppen. Det gick av bara farten mot Kanada men här tror jag att Island kommer stå upp betydligt bättre, även om oddsmarknaden tror på en klar hemmaseger. 

Men här tror jag att Nederländerna kommer gå lite på halvfart och byta ut spelare efterhand för att hålla dem fräscha till premiärmatchen. Därför känns underspelet intressant. 

SPELTIPS

Jag spelar under 3.5 mål till 1.70 hos Pinnacle (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip