Det måste ske direkt nedflyttning till Jia-ligan i matchen, medan vinnaren av matchen får en chans via en slutspelsmatch mot 2: a plats i Jia-ligan för en plats i Superliga nästa säsong.

Därför ser jag också en relativt nervös match för mig, som lätt kan sluta 0-0 - som det hände i den första matchen - och sedan avgöras i förlängning eller genom straffsparkkonkurrens.

Som redan nämnts slutade den första matchen 0-0, där det var 10 avslut, men ingen av dem var inom målramen. Inga verkliga chanser, varav 5 var från avstånd, 3 var försök på en nick som gick förbi målet och 2 blockerades.
De två lagen placeras på näst sista och tredje sista plats i Super League och hare gjorde precis 0,87 respektive 0,78 mål i genomsnitt per match. så det är inte upprörande offensiva lag vi har att göra med här.

Åtta kort delades ut i det första spelet, vilket kan utgöra en fara för det rekommenderade spelet om ett rött kort delas ut i första halvlek. Omvänt kan det också göra matchen ännu mer låst, eftersom laget i minoritet i så fall inte behöver riskera någonting. Matchen spelas på en neutral bana i Dalian på grund av Corona, där även de andra matcherna i nedflyttningsspel har spelats.
Detta innebär att ingen fördel ges i fallet med bortomål.
This is the stats tab
This is the post tip