På Stadio Olimpico di Torino tar Torino emot Sassuolo i ett vidöppet möte, i den italienska Serie A. Med två matcher mindre spelat ligger Torino på den sista nedflyttningsplatsen och har två poäng upp till Cagliari - som är på säker mark. Sassuolo ligger i ingenmansland, på en åttonde plats, där de har en bra bit till Europa kvalplatsen. Både Torino och Sassuolo är två lag som vanligtvis är involverade i väldigt målrika matcher. Det blev 3 - 3 när lagen möttes sist och jag räknar med en målfest igen.

Precis innan Covid 19 slog till i Torino-lägret hade laget hittat en fin form där de hade spelat sex ligamatcher utan förlust. Sedan kom Corona i truppen och laget fick inte träna tillsammans ens. Därefter blev det förlust med 2 - 4 mot Crotone och senast 1 - 2 mot Inter. Starkt av Torino ändå att näta i dessa matcher. I den senaste matchen fick Torino några spelare tillbaka, bland annat skyttekungen Andrea Belotti, som hoppade in. Framåt är Torino starka med 36 mål på 25 matcher, men läcker dessvärre in mål.

Torino har släppt in 47 mål - nästan är två insläppta mål per match. Även om laget har fått de flesta spelare tillbaka från Corona så är det inget som kommer att hjälpa när anfallsglada Sassuolo gästar dem. Det är en otrolig bredd i Sassuolos mittfältaren och anfallare, som gör så många mål för laget. Totalt har det blivit 43 mål på 27 matcher, men laget har också släppt in lika många mål. De kommer till matchen från en imponerande 3 - 2 seger hemma mot Hellas Verona, där det borde ha blivit fler mål.

Då det är två väldigt målglada gäng som drabbas samman, som spelar en trevlig och anfallsrik fotboll, med en stor tyngd och variation i anfallsspelet, i kombination med att båda lagen har stora defensiva bekymmer, räknar jag med minst tre mål i matchen.

Speltips Torino - Sassuolo:
Över 2,5 mål. Odds 1.80 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Torino:
Salvatore Sirigu, Gleison Bremer, Lyanco Vojnovic, Armando Izzo, Nicola Murru, Tomas Rincon, Rolando Mandragora, Sasa Lukic, Cristian Ansaldi, Antonio Sanabria & Andrea Belotti.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Sassuolo:
Andrea Consigli, Jeremy Toljan, Marlon Santos, Gian Marco Ferrari, Rogério, Pedro Obiang, Francesco Magnanelli, Domenico Berardi, Gregoire Defrel, Filip Djuricic & Francesco Caputo.
---

This is the stats tab
This is the post tip