På Cardiff City Stadium ska Wales spela sin fjärde gruppspelsmatch i kvalet till EM, då Azerbajdzjan kommer på besök. Det är ett möte mellan de två lagen som har plockat minst antal poäng i grupp E. Wales har en seger och två förluster medan Azerbajdzjan har tre raka förluster. Dock är det inga lag som sprutar in mål som ställs mot varandra. Marknaden har Wales som solklara favoriter till cirka 1.25 i odds samt att det är helt öppet huruvida detta blir en målrik tillställning. Jag tippar på en målsnål match.

Detta då Wales inte alls har lyckats i EM kvalet hittills. Det började bra med en 1 - 0 seger hemma mot Slovakien, men sedan blev det två förluster, först borta mot Kroatien med 1 - 2 och senast 0 - 1 borta mot Ungern. Wales har varken gjort en massa mål men inte heller släppt in så många, utan varit starka i sin defensiv. Att släppa in två mål borta mot Kroatien är inte fy skam, men att inte lyckas göra mål på Ungern visar att anfallsspelet har sina svackor. Till detta möte har Wales två stora skadebekymmer.

Mittfältaren Aaron Ramsey dras med ryggproblem samt att mittbacken Ashley Williamsen också saknas. Förbundskapten Ryan Giggs har dock valt att hylla Manchester United-nyförvärvet Daniel James. Ryan Giggs har sagt: "Daniel James har gjort det fantastiskt och det jag har sagt till mina spelare är att ni måste slå bollen till honom så snabbt som möjligt, eftersom hans rörelse ute på planen är så bra." Om Daniel James är spelaren som Wales förlitar sig på här så blir inte detta målrikt.

Även om Azerbajdzjan har fått en mardrömsstart med tre förluster mot Kroatien, Ungern och Slovakien så är de ett stabilt lag, som inte borde släppa in en massa mål mot formsvaga Wales. På bortaplan spelar Azerbajdzjan mer defensivt, vilket kunde ses i Kroatien matchen, till skillnad från hemmaplan då Azerbajdzjan kör full fart framåt och lämnar stora luckor i defensiven. På hemmaplan har det blivit stora förluster mot Ungern med 1 - 3 och Slovakien med 1 - 5. I denna tuffa bortamatch kommer Azerbajdzjan att bli mer försiktiga och defensiva och då tvivlar jag starkt på att det blir många gjorda mål.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1.88 på att matchen slutar med max två insläppta mål och lägger ett spel på under 2,5 mål.

Själva oddset hittas hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Wales:
Hennessey, Roberts, Taylor, Mepham, Radon, Allen, Ampadu, Lawrence, Wilson, Bale & James.

Bekräftad startelva Azerbajdzjan:
Aghayev, Medvedev, Krivotsyuk, Pashayev, Mustafazade, Qarayev, Almeida, Emreli, Nazarov, Sheydayev & Rehimov.
---

This is the stats tab
This is the post tip