Real Zaragoza är i stort poängbehov när de tar emot CD Mirandes på La Romareda, i den spanska andradivisionen La Liga 2. Marknaden har Zaragoza som en liten favorit till seger. Själv tycker jag att mötet är vidöppet, då Zaragoza kämpar för sin överlevnad och Mirandes krigar för en kvalplats till högsta divisionen. Då båda lagen verkligen vill vinna matchen och inget av dem står för något defensiv och tråkig fotboll tycker jag att marknaden är fel ute när det tippas bli ett stängt och målsnålt möte.

Zaragoza har hamnat i en formsvacka där de har förlorat tre av sina fyra senaste ligamatcher. De har halkat ner till en 17:e plats i tabellen och har verkligen näsan precis ovanför vattenytan eftersom de har en poäng ner till nedflyttningszonen. Bottenstriden är jämn så varje poäng räknas. Ändå står Zaragoza fast vid sin filosofi och spelstil som går ut på att vinna sina matcher. Senast hade de en 2 - 0 ledning borta mot Rayo Vallecano, men försvaret svek Zaragoza återigen och släppte in tre mål innan fulltid.

Mirandes har haft en bra säsong där de parkerar på en 9:e plats i tabellen. De har fem poäng upp till sjätte platsen, som innebär playoff till La Liga. Formen är okej, där de blandar vinster med oavgjorda matcher och förluster. Dock gjorde de en lysande insats senast när de tog emot tabelltvåan Espanyol. Mirandes hade ledningen två gånger om men lyckades inte försvara sig fullt ut då de släppte in 2 - 2 kvitteringsmålet i minut 95. Offensiven var urstark med åtta skott på mål och sex utanför. Det är stabilt.

Båda lagen snittar ungefär ett mål framåt och ett insläppt mål per match. I de senaste matcherna har de båda visat stor styrka i offensiven men också att de är väldigt sårbara i defensiven. Detta bäddar för att bli ett underhållande möte mellan två gäng som vågar vinna och då räknar jag med att vi återigen får se en del mål. Därmed spelar jag på att vi får se minst två mål i matchen.

Speltips Zaragoza - Mirandes:
Över 1,5 mål - odds 1.61 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Laliga.com - Zaragoza:
Cristian Alvarez, Carlos Nieto, Jair Amador, Mathieu Peybernes, Carlos Vigaray, Josep Chavarria, Alberto Zapater, Inigo Eguaras, Sergio Bermejo, Alexander Alegria & Juan Narvaez.

Bekräftad startelva från Laliga.com - Mirandes:
Raul Lizoain, Victor Gomez, Daniel Vivian, Juan Berrocal, Javi Jimenez, Victor Meseguer, Alex Lopez, Ivan Martin, Javier Munoz, Pablo Martinez & Cristo Gonzalez.
---

This is the stats tab
This is the post tip