Bundesliga handboll
Två raka spel in från Bundesliga, ikväll jobbas tredje raka in.

Göppingen-Rhein Neckar Löwen kl.19:00
Pga Europaspel är det Rhein Neckar Löwens första match i årets Bundesliga.

Men vi såg dom i supercupen mot Kiel där de gjorde en väldigt bra match, förlorade tillslut på straffar. Men man visade att man kommer vara närmre topplagen i år än man var förra året. Knorr är ren klass på niometer och från just Göppingen har man värvat Lindenchrone som gjorde 5 mål mot Kiel, han kommer bli väldigt nyttig. Utöver de har man breddat truppen med Davidson från Hammarby, ett par egna duktiga talanger samt att man plockat hem ett par lån som gjorde det bra i mindre klubbar förra året. Lagergren & Nilsson har lämnat men det syntes inte alls mot Kiel & jag tror som sagt inte vi ser ett försvagat lag i år.

Göppingen är ett av de mittenlag som tappat sina bästa spelare till bättre lag & som kommer vara tydligt mycket sämre i år. Blagotinsek, Gulliksen, Lindenchrone är några av de som lämnat och man har inte riktigt ersatt dom. Flodman från Ålborg är ok men utöver det inget som sticker ut. Erik Persson från GUIF är ett framtidsnamn men håller inte än. Dessutom har Heymann missat en del på försäsongen pga skada & verkar inte helt hundra ännu. I premiären hade man ingenting att hämta borta mot Melsungen och man förlorade med 10 bollar.

Ett Snabbare bortalag i år?

Rhein Neckar Löwen visade i cupfinalen mot Kiel upp en väldigt mycket Snabbare handboll än man spelat tidigare, det kommer vara ett vinnande koncept & nog springer man iväg med en klar seger här trots bortaplan.

Rhein Neckar Löwen -2.5 mål @ 1.87(4/5U)


Trevlig dag!
This is the stats tab
This is the post tip