Handbolls-VM är igång. Avvaktat första dagarna för att se lite vart vi har länderna. En del stora siffror men också en del favoriter som inte alls täckt sina hcp-linor. En del skrällar har vi bjudits på också, tex står Frankrike på 1 poäng efter 2 matcher.

Idag är det dags för två grupper att spela sin andra omgång.

Kl.07:00
Angola-Nederländerna
Angola har börjat få lite rutin från mästerskapen nu. Man är klart bäst från Afrika & är ingen slagpåse när man möter de bättre lagen. I senaste VM mötte man i gruppen Frankrike, Slovenien & Spanien och förlorade med 7 mål, 7 mål och 3 mål vilket visar att man håller hyfsade steg med topplagen från Europa. Nederländerna har inte sin bästa upplaga & förlorade premiärmatchen. Blir till att välja vilken lina som känns mest spelbar, jag tror Angola täcker +5.5 mål.

Angola +5.5 mål @2.17(3/5 u) Unibet & LeoVegas


Kl.10:00
Kongo-Japan
Man ska veta att Sveriges lina mot Kongo var runt 20 mål men Sverige vann bara med 10. Det gör inte Kongo till ett bra lag men det gör att linan är lägre här. Kongo är ett riktigt dåligt handbollslag och man har en bra bit till tex Angola. Japan är inte dåliga. I senaste VM slog man Montenegro, spelade oavgjort mot Brasilien & förlorade knappt mot Ryssland. Sedan åkte man efter förlängning mot Nederländerna i åttondelen. Nu har man VM på hemmaplan & nu ska man vara som bäst. Tror man springer ifrån och vinner med tvåsiffrigt här.

Japan -6.5 mål @1.86(5/5 u) Unibet & LeoVegas
Japan -8.5 mål @2.70(2/5 u) Unibet & LeoVegas

Kl.12:30
Kina-Sverige
Sverige kommer inte göra ett bra VM. Har tappat många tongivande spelare och lägg till att Gulldén nyligen är tillbaka från att ha fött barn så förstår man att detta inte blir något bra VM. Jag blir förvånad om Sverige är topp-8. Sverige har dessutom en viktig match imorgon så jag tror detta blir avslaget och ingen jakt på många mål.

Kina +15.5 mål @1.95(3/5 u) Unibet & LeoVegas

Slovenien-Norge
Slovenien tog en fin seger mot Nederländerna i premiären(32-26). Stanko/Gros är riktigta toppspelare och där får Norge se upp. Stanko gjorde 12(!) mål mot Nederländerna och lär inte skjuta färre skott idag. Tror Slovenien täcker linan men framförallt tror jag Stanko täcker sin lina.

Slovenien +6.5 mål @1.88(3/5 u) bet365
Stanko över 4.5 mål @1.85(4/5 u) Unibet & LeoVegas

Trevlig måndag!

This is the stats tab
This is the post tip