Storvreta tar emot bottenlaget Örebro i den 24:e omgången av SSL.

Tabellen visar, efter mer än halva serien spelad, i vilken region lagen är i. Vi hittar Storvreta och Falun högst upp. Sedan är det väldigt jämnt från Mullsjå (3:a) och Pixbo (10:a), där det endast skiljer nio poäng. Lindås i botten behöver hitta ett mirakelrecept för att överleva i SSL. Örebro slåss mot Helsingborg och Höllviken för att klara ett nytt kontrakt.

Storvreta har tre tunga vinster i bagaget. Trots att spelet inte ser fläckfritt ut så har man 15 raka vinster - och det talar sitt tydliga språk. Har en trupp som är full på bredden och är vässad ute på spetsen.

Örebro tog bara två poäng i de två senaste matcherna. Något poäng för lite för eftersom motståndet var Lindås och Sirius. Nu väntar några veckor där laget möter tuffaste tänkbara motstånd. Kommer få svårt att ta in poäng på Helsingborg och Höllviken - med tanke på spelschemat som väntar.

Storvreta är klasser bättre än Örebro. Det är mer Storvretas inställning som kan förstöra en målfest för hemmalaget, för ett koncentrerat Uppsalagäng på hemmaplan mot Örebro ska vara en enkel seger.
Andra bolag ligger till ungefär samma odds dock med linan -5,5. Så bra värde i -4,5 som vi erbjuds.

Jag spelar Storvreta -4,5 @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip