Inatt bjuds vi endast på två matcher i NHL. Det saknas dock inte spelvärde, och jag tar ett spel i matchen mellan Chicago och Buffalo.

Chicago kommer med tre raka segrar och formen är riktigt bra. Man har slagit Toronto med 5-4, Vegas med 3-5 och senast Nashville med 2-7. Riktigt bra siffror, men man ser ut att bli alldeles för överskattade i denna match.
Nashville har svikit rejält sista tiden och trots imponerande 2-7 så mötte man en svag defensiv.
Offensivt så har Kane, DeBrincat och Strome stått för det mesta offensivt på slutet, och det har bidragit till målskörden.
Nu blir man dock något överskattade av bolagen, och jag ser gästerna som det bättre laget. Det lutar även åt att Crawford ska vakta kassen här, och det ser jag som ett minus då Lehner gjort det klart bättre.

Buffalo tog en skön seger senast med 4-2 mot Ottawa. Innan dess hade man sex raka förluster där motståndet var tufft, och man lär ha fått en liten boost av segern.
Eichel var den stora stjärnan i matchen då han gjorde samtliga fyra mål för laget i matchen där också Reinhart fortsätter att producera för laget.
Man håller en högre klass än vad hemmalaget gör, och här blir man utmålade till stora underdogs, något jag inte alls håller med om.
Man har en del skador på spelare, men jag tycker ändå man ska ha bra chans att få med sig poäng i matchen, och jag tror helt klart mest på gästerna här.

Crawford (Unconfirmed) - Hutton (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip