Natten bjuder på mängder med matcher i NHL och jag har hittat ett spel i matchen mellan Colorado och San José. Häng med!

Colorado har hamnat i en liten sämre period då man haft väldigt svårt att vinna matcher. Nu står man på fyra raka förluster, och formen kunde helt klart varit bättre.
Senast mot Dallas förlorade man med 2-3 efter förlängning, och i den matchen spelade man tillräcklig bra för att vinna matchen, så det var ett steg framåt.
I de två senaste matcherna har man återgått tillbaka till Rantanen, MacKinnon och Landeskog i samma kedja, och de bör hitta varandra mer och mer igen.
Nu är det återigen en hemmamatch för laget och nu kommer ett klart svagare lag på besök än man mött på slutet, så fint läge att vända den negativa trenden.
Donskoi och Wilson är out för laget.

San José kommer från en 6-3 förlust mot Arizona borta, en helt rättvis sådan. Man var det svagare laget i matchen och man är riktigt svaga denna säsong.
Kane stod för mål i matchen och han är en viktig spelare offensivt, speciellt då man inte har tillräcklig bred trupp offensivt.
Nu är det bortamatch igen, en stor nackdel då man gör sina klart sämsta matcher borta. Formen på bortaplan är också svag då man bara vunnit två av sina tio senaste matcher.
På skadelistan har man sin poängkung Couture, en spelare som leder lagets interna poängligan. I övrigt är också Prout borta.

Här är det ett perfekt läge för hemmalaget att ta en seger och bryta den negativa trenden, något jag tror man gör.

Grubauer (Unconfirmed) - Dell (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip