Det är dags för match mellan Frölunda och Rögle. Hemmalagets form är bedrövlig samtidigt som Rögle har gjort det riktigt bra. Jag tycker dock att oddset är för högt på Frölunda trots deras minst sagt bedrövliga form. Jag tycker att Frölunda till 2.45 är ett bra spel och kommer spela det hos bet365 med en flatinsats i vanlig ordning.

Frölunda kommer till matchen med en minst sagt beskedlig form som sagt. Tre raka förluster och förlusterna har inte kommit mot vilka lag som helst. Först förlorade man borta mot Leksand, det följdes upp av en hemmaförlust mot Malmö och nu senast så föll man mot Linköping. Det är verkligen helt bedrövligt gjort av Frölunda. Men alla vet hur starka Frölunda är i vanliga fall, detta är en ovanlig dipp, men en dipp som de till 100% säkerhet kommer vända till något riktigt bra innan grundserien är över. Nu får man svårast tänkbara motstånd, men det kanske är det som behövs för att Frölunda verkligen ska kunna tända till igen. Jag tror att Frölunda har goda chanser att vinna detta och oddset på Frölunda är klart för högt.

Rögle kommer till matchen som serieledare och tre raka segrar i bagaget. Det lyser verkligen om Rögle, men att man ska vara mini-underdogs borta mot Frölunda ser jag inte som rimligt trots allt. Rögle hade innan dessa tre raka segrar tre raka förluster. Torsk mot HV71 och Malmö säger trots allt en hel del om att Rögle verkligen inte är omöjliga att slå och att de då och då gör dåliga matcher. Jag tycker som sagt att oddset har stigit alldeles för mycket på Frölunda här, med normal form på de två lagen så hade Frölunda inte stått mer än 2.25 och därför kommer jag spela hemmalaget.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip