Tycker inte att det ska vara någon något snack om att fransmannen Antoine Hoang ska vara favorit mot Jiri Vesely. Han hade ett iskallt 2018, Vesely, i synnerhet på hardcourt och i grunden är ju det här en grusspelare som med tiden lär sig att spela på hardcourt. Men som sagt, senaste två åren på hard har varit otroligt dåliga. Faktum är att han bara slagit två topp 100-spelare på hardcourt senaste 24 månaderna.

En jättefördel för Hoang att han kvalat in till den här turneringen. Det positiva med inkvalade spelare är att de redan känt på underlaget och är varma i kläderna. Det är särskilt positivt när det gäller den första turneringen för året.

Hoang är inte superkänd bland den stora massan, han är en ung fransman som avslutade säsongen jättebra med en final och en vinst på challengertouren. Vesely har dock bättre spets men å andra sidan har inte Hoang några direkta svagheter. Min utgångspunkt är helt enkelt att Vesely inte är tillräckligt bra på hardcourt och att Hoang har bättre form.

Vesely är rankad 90 och Hoang 144, med underlagsfördelen och formen är det, trots skillnad i ranking, fördel Hoang i den här matchen.

2,00 erbjuds hos FastBet och Bethard och då är det bara att tacka och ta emot. Han ska nämligen vara favorit i det här mötet.

This is the stats tab
This is the post tip