Är absolut inte främande för att Popyrin nyper ett set av Thiem. Det såg sannerligen krampaktigt ut i första omgågen för österrikaren. Han hade extremt dålig tajming och såg nästan lite trött ut, det är faktiskt inte helt omöjligt att han är lite nedtränad nu efter vinteruppehållet. Han har ju tourens tuffaste fystränare, Gunter Bresnik, som kör extremt hårt med honom.

Popyrin är kanske ingen man känner igen så där på uppstuds, men han kommer väldigt snart slå sig in topp 100. Är supertanig och lång men har ett jävla tryck i både forehand och serve. Jag tror faktiskt inte att Thiem kommer hänga med om Popyrin för slå först.

Han har redan hängt med väldigt etablerade spelare. 6-4,6-4 mot Alexander Zverev och har även slagit Benoit Paire – samma Paire som var klart bättre än Thiem i förra omgången men som inte höll nerverna i schack när det skulle avgöras.
Popyrin slog storebror Zverev i första omgången. Kanske ingen jätteskalp men han höll sig obreakad genom hela matchen och slog hela 60 vinnare och 16 ess på tre set. Tog bara till vara på 2 av 12 breakbollar så siffrorna skulle med normalt utfall blivit betydligt större än 7-5,7-6,-6-4.

Det här kommer bli jämnare än vad oddsen visar och därför trycker jag in kermaiken på över 3,5 set till 2,20 hos Betfair , Bwin eller Scandibet .

This is the stats tab
This is the post tip