Man måste trots allt se med nyktra ögon på den här matchen. Nadal har varit bra, jättebra, men Tiafoe är i sin livs form och har goda möjligheter att täcka sin handikapplina.

Nadal har krossat allt motstånd och täckt sin handikapplina i tre av fyra matcher. Men ser man nyktert på det hela så:

• Berdych hade väl 30% förstaservar första två seten? Han hade setboll mot Nadal i tredje set men det var helt enkelt en plattmatch av tjecken.

• De Minaur var fullständigt slutkörd och har en spelstil som passar Nadal helt perfekt.

• Ebden...ja, vad ska man säga där, det var inget snack om saken, men Ebden är ingen stjärnspelare heller.

• Duckworth. Lite trevande start från Nadal, men det löste sig kontrollerat även om Duckworth täckte sin handikapplina.

Just för att Nadal har kört över sina motståndare får vi 8,5 games försprång på Tiafoe. Jag menar, Nadal har ju knappt blivit testad och Francis har trots allt slagit både Dimitrov och Kevin Anderson – två spelare som aspirerar till topp 10. Sen ska man inte glömma att han också slog en Seppi i kalasform. Enda problemet här är att Tiafoe möjligtvis kastar in handduken efter två set och tankar iväg tredje annars ska han ha goda möjligheter att hänga med.

Inte för att jag tror att det blir en svår nöt att knäcka för Rafa men alltså, +8,5 games till 1,86 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport ... det måste vi bara prova. Kastar in en tv-peng på över 3,5 set också 3,00 hos bet365 .


This is the stats tab
This is the post tip