Europatipset Tips 14/3

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

PUBLICERAD PÅ

13/03/2024 14:21

post-img

You can’t win them all! Ett uttryck som efter braksuccén i lördags går att applicera på söndagens EU-bong. Visst nosade vi upp tolv rätt på Extra-kupongen men någonstans får vi finna oss i att variansen tog oss i och med Rennes trötta slutminuter i Lille (2-0 till 2-2).

Vi fortsätter givetvis försöka smida medan järnet är stekhett och torsdagens Europatips känns på förhand som en lurig men värdemässigt ganska häftig bong. Jag är inne på att vi kommer hitta flera spelvärda strider och kanske är det dags för mig att gå lite crazy på ett par håll och kanter. Mina tidiga idéer bevittnas nedan men jag har också en känsla av att vi kommer få se stora skillnader i odds och streck framåt spelstopp. Ändringar sker garanterat då vi endast bevittnar returer från Europa- och Conference League-slutspelen.

Spela Tillsammans gör vi såklart även denna gång och ett system finns att ta rygg på för den som önskar (Ligger under fliken -andelsspel).  Andelar för 104 kronor/st finns att lägga vantarna på. Som alltid är det först till kvarn som gäller och totalt 50 andelar går att knipa. Givetvis är nedan analys bara ett första utkast och andelsspelet kan komma att se helt annorlunda ut när det väl går live.

Spelstopp: 18:44

1. West Ham - Freiburg 1X

Efter 45 minuter på London Stadium i söndags var det inte svårt att förstå hur West Ham inte lyckades vinna på tysk mark dagarna dessförinnan (0-1). The Hammers var faktiskt overkligt dåliga. Där och då var 400 kronor per biljett inte väl investerade pengar men strax efter halvtid blev det annat ljud i skällan. London-klubbens andra akt var ruskigt bra bitvis och 2-2-resultatet mot Burnley kunde mycket väl blivit mer fördelaktigt sett ur hemmalagets ögon. Danny Ings var ett offensivt monster och Antonios tid på planen mot The Clarets strålande. Nu måste värdarna kliva framåt och slå hål på Freiburg vid minst ett tillfälle för att ha chansen att ta sig vidare. Ettan tycker jag är trolig men knappast ett spikdrag över 60 procent. I så fall krävs minst ett kryss för värde.


2. Atalanta - Sporting 12

Jag fattade faktiskt ingenting då Sporting mer eller mindre “vaskade” den första slutspelfajten mot Atalanta hemma i Lissabon. Inacio och Goncalves fanns inte med i truppen och Gyökeres, Hjulmand, Santos samt Esgaio var ett gäng som inledde på bänken. Inte helt oväntat var Atalanta bättre i Portugal där 1-1 lyste på tavlan efter 90 spelade minuter. Bergamo-klubben är bra på hemmaplan och spelbolagen har därför inte helt oväntat italienarna som favoriter. Dessutom tickar oddset i skrivande stund ner på ettan vilket får mig att återigen tro på besökarnas möjliga rotation. Två tecken har jag en tanke att spela ut och från start känns detta som en målrik historia där gubben (etta-tvåa) prioriteras.


3. Rangers - Benfica X2

Jag varnade för Rangers i det första mötet på portugisisk mark och fick i viss mån rätt. Glasgow-klubben räddade 2-2 på svårspelade Estádio da Luz. Ett kokande Ibrox står på tur och jag förstår att det svenska folket sneglar mot ettan i Skottland efter den fina insatsen borta. Poolspel innebär att vi får frånse känslor i viss mån och när tvåan mycket väl kan bli en värdemässigt fin favoritutgång ska vi öppna med pennan från höger. Därefter får vi avvakta och se lite hur spelvärdet lämpar sig. X2 är en tidig och bra väg att gå.


4. Slavia Prag - Milan 1X2

Milan fick en perfekt väg att vandra i första mötet med Slavia från Prag. Innan klockan ens passerade 30 på San Siro hittade domaren ett rött kort på El Hadji Malick Diouf och uppförsbacken för tjeckerna blev ännu brantare. Överlag gjorde Jindrich Trpisovskýs mannar en klart godkänd bortamatch under rådande förutsättningar och 2-4-förlusten får anses som en helt okej utgång inför den andra fajten mellan klubbarna. Mekaniken är givetvis annorlunda nu då Zlatans favoritlag inte behöver vinna matchen utan kan torska med en boll och ändå ta sig vidare. Att tvåan därför klättrar iväg bortom 50 procent är inte okej och givetvis är 1X högprio i den tjeckiska huvudstaden.


5. Brighton - Roma 1

Vad Brighton sysslade med i Rom senast är svårt att riktigt sätta fingret på. De Zerbis måsar flaxade vingklippta runt på Olimpico och tog fyra raka påsar i brakan. 0-4-förlusten innebär att de blåvita knappast kommer lösa något avancemang men känslan är att britterna vill avsluta med någon form av flagga i topp inför hemmapubliken. Gästerna behöver inte gå framåt och kan dessutom sakna en herre som Dybala här vilket gör mitt intresse för romarna svagt. Möjligen reviderar jag beslutet om att spika Brighton framåt spelstopp men som läget är just nu och med spelvärdet riktat västerut finns ingen anledning att gardera.


6. Villarreal - Marseille 1X2

Det sprakar om Marseille just nu och den franska toppklubbens offensiva lustar har sannerligen exploderat under våren. L’OM krossade stackars Villarreal på Vélodrome senast (4-0) och fransmännen kan stoltsera med totalt fem raka vinster sedan 22:a februari och mäktiga 18-3 i målskillnad. Den gula ubåten från Spanien kommer givetvis aldrig att lyckas vända på skutan men risken är påtaglig att de vitklädda besökarna tar något lätt på uppgiften i och med den solklara ledning som laget besitter. 1X är min tidiga tanke, även om det i slutändan kanske blir så att jag fyller på med tecken.


7. Bayer Leverkusen - Qarabag 1X

Qarabag stod upp bra hemma mot Bayer Leverkusen. 2-0-ledningen som azererna satt inne på mynnande i slutändan ut i ett 2-2-resultat på neutral mark i Baku men Silva, Andrade, Junihino och övriga i Qarabag-dressen behöver inte på något vis skämmas över sin prestation. Nu blir uppdraget betydligt svårare. Kusarna från Tyskland är att klassa som ett av Europas bästa fotbollslag och faktum är att Alonsos gäng inte torskat en tävlingsmatch på hela säsongen. Ettan är kupongens största favorit (runt 85 procent) men med tanke på hur det ändå såg ut i det vändande mötet finns ett litet sug av att gardera här, åtminstone med ett rensande kryss.


8. Aston Villa - Ajax 1

0-0 i första mötet på holländsk mark speglade matchen mellan dessa herrskap väl. Det skapades inte speciellt mycket chanser och känslan var att Lejonen från Birmingham var väldigt nöjda med 0-0-resultatet. Att formen sviker Aston Villa något för stunden går inte att förbise. 0-4 i gumpen mot Spurs i veckan var ingen spelmässig höjdare från Emerys mannars sida men jag tror att detta blir en ganska ensidig historia med Aston Villa i förarsätet. Ajax är inte i närheten av sina fornstora dagar och rånade Bodö/Glimt i förra knockout-rundan. Nu faller Amsterdam-klubben hårt på Villa Park och jag anser ettan som bongens bästa spik.


9. Club Brugge - Molde 1X2

Moldes sena 2-1-mål grusade chanserna till att det vändande Europatipset från i torsdags skulle ha chansen att leta sig in (vi satt med X2 på norsk mark). Urstarkt av baggarna som jag inte trodde hade kvalitén och kunskapen att rubba Brygge-laget som ändå matchade på med ett ruskigt starkt lag. De Cuyper, Skov Olsen, Jutgla, Vanaken, Odoi med flera är klass rakt igenom. Med tanke på vad Molde gjorde hemma är jag därför inte helt övertygad om att det är rätt väg att gå kort om tecken på belgisk mark. Händer inget speciellt runt streckningen eller att vi får se större oddsrörelser är jag troligen inne på att smacka på med hela spannet av tecken.


10. Fenerbahce - Royale Union SG 1X2

Ett namnkunnigt och stjärnbeprytt Fenerbahce gjorde ingen besviken i Belgien förra veckan. Batshuayi, Oosterwolde och Tadic målade samtliga för Istanbul-klubben då Royale Union slogs tillbaka med klara 3-0. En riktig skalp och därmed står det turkiska storlaget med minst en fot i en kommande knockout-runda. Gästerna behöver sätta allt på ett kort nu och spontant tror jag också att RUSG har tillräckligt med skickliga lirare för att utmana och åtminstone ge sig själva chansen för att vinna denna enskilda match. Som läget är just nu finns det inte en susning att ettan är värd de 60-65 procent som finns noterat till vänster. Alla tecken och skrälljobb är ett måste.


11. Lille - Sturm Graz 1X

Skickliga Jonathan David slog hål på 13-drömmen i söndags i och med två mål i matchens slutskede mot Rennes. 24-åringens målform är otrolig just nu och 15 mål på tolv raka tävlingsmatcher är ett otroligt facit. Två av dessa påsar kom också mot Sturm borta. En rakt igenom välpolerad insats från Lilles sida som löste 3-0 på österrikisk mark och givetvis ska inte avancemanget i tävlingen vara hotat. Med tanke på det fina övertaget inför de sista 90 minuterna av dubbelmötet är jag väldigt tveksam till varför LOSC värderas av spelbolagen till nästan 70-procentiga favoriter då en seger inte är nödvändig och en torsk med upp till två bollar tar laget vidare. Viss rotation anses inte heller helt utesluten då topplaget i Ligue 1 i form av Brest väntar redan till helgen. Jag kommer gå för 1X eller 1X2 på Stade Pierre-Mauroy.


12. PAOK - Dinamo Zagreb 1

Jag satte stora förväntningar till PAOK i bortamatchen nere i Zagreb. Stora oddsrörelser inför spelstopp indikerade i att grekerna hade något på gång men så blev det inte. Dinamo vann med 2-0 trots ett något mer begränsat bollinnehav. Det är ändå stor skillnad på Zagreb hemma kontra borta och i gruppspelet fick gästerna på läppen utomsocknes både mot Ballkani och Plzen. Kan vi få spela ettan till någorlunda fördelaktig procent är jag inte alls främmande för att spika på Stadio Toumbas.


13. Viktoria Plzen - Servette 1X

Sista stoppet sker i Tjeckien. Servette skapade det mesta av det bästa framåt i det första mötet mellan dessa båda lag men till slut stängde mötet i Genève via ett 0-0-resultat och således något av ett dött lopp inför returen. Jag tror ändå att Plzen var mer nöjda med de första 90 minuterna mellan lagen och på eget gräs har det genom hela säsongen varit extremt svårt att nita dit Miroslav Koubeks mannar. Värdarna stod dessutom för en mäktig maktdemonstration i ligaspelet nyligen då serieettan Sparta Prag fick skumpa bananbåt på Doosan Arena och se Viktoria gå ifrån till en 4-0-seger. 1X ramar in det hela väl.


Kupongens kassaskåp!- Aston Villa

Ajax håller inte riktigt måttet och kommer få extremt svårt att freda sig över tid på gräset i Birmingham. Jag anser Aston Villa som kupongens bästa spik.

Varningens finger!- Molde

Som läget är just nu och sett till hur Molde spelade hemma mot Brugge är jag helt inne på att Moes mannar ska få finnas med på ett hörn. Tvåan på belgisk mark är en härlig rensare att försöka jobba in.

1. West Ham - Freiburg 1 X 2
2. Atalanta - Sporting 1 X 2
3. Rangers - Benfica 1 X 2
4. Slavia Prag - Milan 1 X 2
5. Brighton - Roma 1 X 2
6. Villarreal - Marseille 1 X 2
7. Bayer Leverkusen - Qarabag 1 X 2
8. Aston Villa - Ajax 1 X 2
9. Club Brugge - Molde 1 X 2
10. Fenerbahce - Royale Union SG 1 X 2
11. Lille - Sturm Graz 1 X 2
12. PAOK - Dinamo Zagreb 1 X 2
13. Viktoria Plzen - Servette 1 X 2
Till Svenska Spel Sport & Casino →
I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100
This is the stats tab
This is the post tip

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Protoje -  13 Mar - 18:07
Vart köper man andelar till Stora Systemet?
Loading...

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

19 Apr

Genoa - Lazio

Fotboll - Serie A

Över 2 mål

1.77

Idag
Live
handbollstoken

handbollstoken

19:00

19 Apr

Sävehof-Kristianstad

Handboll - Handbollsligan

Sävehof -2.5 mål

1.87

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

19:00

19 Apr

Brynäs - Djurgården

Ishockey - Hockeyallsvenskan

BLG2M

1.74

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:30

19 Apr

Frankfurt - Augsburg

Fotboll - Bundesliga

1

2.08

Idag
Live
Aston

Aston

20:45

19 Apr

Cagliari - Juventus

Fotboll - Serie A

1X

2.00

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

19 Apr

Nice - Loreint

Fotboll - Ligue 1

2 asian +1

1.99

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:00

20 Apr

Björnens Trippel

Annat - Multi

Trippel

5.97

Idag
Live
ablomdahl

ablomdahl

15:00

20 Apr

Ljugarbänken omgång 4

Fotboll - Allsvenskan

Specialer

10.00

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

15:00

20 Apr

Lelles Fantasytips - omg 4

Fotboll - Allsvenskan

Trippelkombo

3.94

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

20 Apr

IFK Göteborg - IFK Norrköping

Fotboll - Allsvenskan

Över 2,5 mål

1.88

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

16:00

20 Apr

Luton - Brentford

Fotboll - Premier League

1 dnb

2.33

Idag
Live
Leboff

Leboff

16:42

20 Apr

Lopp 6 - 6 Ohh Tooma

Trav - Jägersro

Vinnare

2.10

Idag
Live
Polsater

Polsater

17:30

20 Apr

Malmö - Västerås

Fotboll - Allsvenskan

1 asian -1,5

1.76

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

18:00

20 Apr

Empoli - Napoli

Fotboll - Serie A

Under 3 mål

1.64

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:15

20 Apr

Manchester City - Chelsea

Fotboll - FA-cupen

Chelsea +1

1.85

Idag
Live
Aston

Aston

20:30

20 Apr

Wolverhampton - Arsenal

Fotboll - Premier League

Över 8,5 skott på mål

1.72

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:00

21 Apr

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

5.75

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

14:00

21 Apr

Superboosten med Hajper

Fotboll - Flera ligor

Trippelkombo

5.75

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

21 Apr

GAIS - Mjällby

Fotboll - Allsvenskan

Under 2,5 mål

1.83

Idag
Live
Stahren

Stahren

14:00

21 Apr

AIK - Djurgården

Fotboll - Allsvenskan

Under 2.5 mål

1.78

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

17:30

21 Apr

Fulham - Liverpool

Fotboll - Premier League

Fulham +1.25

1.75

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

22 Apr

Roma - Bologna

Fotboll - Serie A

Över 2 mål

1.77

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

22 Apr

Elfsborg - Kalmar

Fotboll - Allsvenskan

2 över 3,5 hörnor

1.87

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:45

22 Apr

Milan - Inter

Fotboll - Serie A

2

2.05

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
Leboff

Leboff

12:45

19 Apr

V65 Tips Kalmar 19/4 Trav
540 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

20:30

19 Apr

Topptipset Tips 19/4 Fotboll
243 kr
Leboff

Leboff

20:30

19 Apr

V64 Tips Östersund/Romme 19/4 Trav
576 kr
Leboff

Leboff

21:15

19 Apr

DD Tips Östersund/Romme 19/4 Trav
200 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

20 Apr

Stryktipset Tips 20/4 Fotboll
7776 kr
Leboff

Leboff

16:20

20 Apr

V75 Tips Jägersro 20/4 Trav
1280 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

21 Apr

Europatipset Tips 21/4 Fotboll
5184 kr
Leboff

Leboff

12:45

19 Apr

V65 Tips Kalmar 19/4

Trav

540 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

20:30

19 Apr

Topptipset Tips 19/4

Fotboll

243 kr

Leboff

Leboff

20:30

19 Apr

V64 Tips Östersund/Romme 19/4

Trav

576 kr

Leboff

Leboff

21:15

19 Apr

DD Tips Östersund/Romme 19/4

Trav

200 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

20 Apr

Stryktipset Tips 20/4

Fotboll

7776 kr

Leboff

Leboff

16:20

20 Apr

V75 Tips Jägersro 20/4

Trav

1280 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

21 Apr

Europatipset Tips 21/4

Fotboll

5184 kr

Rekatochklart TV

Visa mer

Analyser från Rekatochklart

Inför omgång 4 | Allsvenskan Fantasy | "Besara eller Nanasi?"

Senaste sportnyheterna

Visa mer

Aktuella nyheter hos Rekatochklart

Stahre, Snäcke och Polsäter om Allsvenskan: Överraskningen, floppen och helgens höjdpunkter!

LelleSandahl

LelleSandahl

Lennart Sandahl

19 Apr - 10:03

18 Apr - 13:14

Björnen spår skrällar på lördag: "Hittar många roliga drag"

12 Apr - 10:21

Tack för allt, Ulrik!: "Jag kommer aldrig glömma plankets fräcka kupp"

Bonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Quick Betting Casino Insättningsbonus

120 kr gratisspel

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
Expekt Insättningsbonus

1500 kr gratisspel

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här
X3000 Insättningsbonus

100% upp till 1000 kr

18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
Bethard Insättningsbonus

100% upp till 500 kr

18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.: