Det är en go mix av matcher på onsdagens Topptips som löper över två dagar. Engelsk, skotsk, colombiansk, mexikansk och turkisk ligaboll finns med på programmet. Dessutom ska vi sätta tänderna i två returmöten från damernas Champions League-kvartsfinaler. Mot 8 rätt!

Spelstopp: 20:44

1. Arsenal - Bayern München 1
Bayern München vann hemmamötet med 1-0 efter att Lea Schüller knoppat in matchens enda strut. Chansmässigt var det däremot fördel Arsenal. Kommer Gunners upp i en liknande insats hemma på Emirates ska Jonas Eidevalls kanoner ha goda chanser att vända på steken. Brittiskorna imponerade stort i gruppspelet då de vann gruppen före de regerande mästarinnorna Lyon. Trots att Miedema & Mead har gått sönder under säsongen finns det ändå gott om spets framåt i form av Little, Foord och Blackstenius. Ettan singlas till godkänd procent.

2. Cheltenham - Sheffield Wednesday 1
I League One har Sheffield Wednesday tappat serieledningen efter tre raka matcher utan seger. Förlusten i den förra omgången mot den hopplösa jumbon Forest Green var andra nederlaget i följd. Det är således ett lite pressat Wednesday som kommer till spel på Whaddon Road. Det är mer vind i seglen hos Cheltenham som skrapat ihop tio poäng på deras fyra senaste matcher. The Robins har stjärnan Alfie May i toppform och känslan är att han mycket väl kan avgöra detta. När tvåan streckas högt blir det en no-brainer att jobba skräll. Alla tecken.

3. Dumbarton - Forfar X
I den skotska fyran har det varit väldigt mycket upp och ner kring Dumbarton den senaste tiden. The Sons, som huserade i League One förra säsongen, torskade sin senaste hemmamatch med hela 1-5 mot jumbon Albion Rovers. Mer kvalificerat motstånd väntar här i form av Forfar Athletic som tagit poäng mot Dumbarton i samtliga tre matcher denna säsong. Forfar är seriens näst formstarkaste lag sett till de 15 senaste omgångarna och här bör gästerna ses med skaplig poängchans. Detta helgarderas.

4. Deportes Tolima - Millonarios 1
Den colombianska ligan bjuder på ett tungviktsmöte från Ibagué. Storklubben Millonarios har fått en fin start på ligaspelet. Efter åtta omgångar har det bara blivit en förlust. I Copa Libertadores åkte däremot gästerna inte helt oväntat ut mot brasilianska Atlético MG. Millos är alltid svårspelade hemma i Bogotá men i den här bortamatchen slår de blåvita från underläge. Deportes Tolima har vunnit tre av de fyra inledande matcherna på Estadio Manuel Murillo Toro och faktum är att värdlaget har 14 raka kamper mot Millonarios utan förlust. 1X torde räcka.

5. Querétaro - Cruz Azul X
I den mexikanska ligan ser Cruz Azul ut att bli alldeles för hårt streckat. CAZ må ha gått starkt poängmässigt den senaste tiden men prestationerna har inte varit allt för övertygande. Här i Santiago de Querétaro riskerar besökarna att få klara sig utan ett par nyckelspelare, bland annat Carlos Rodríguez och Michael Estrada som varit ute och vevat med landslag de senaste dagarna. Bottengänget Querétaro har i sin tur visat gryende form på slutet och dessutom fått tillbaka stjärnan Ángel Sepúlveda efter en tids skadefrånvaro. Med dessa underlag blir det avslag på den överstreckade tvåan. 1X alltså.

6. Wolfsburg - PSG 1
Wolfsburg har nått fem finaler under de tio senaste åren och tyskorna har absolut alla möjligheter att gå hela vägen den här säsongen. Bortamötet mot PSG vann Wolfsburg med 1-0 efter att Dominique Janssen gjort matchens enda mål från straffpunkten. Annars är det mestadels storstjärnan Alexandra Popp och polskan Ewa Pajor som står för målen. PSG ser inte lika tunga ut och här får fransyskorna klara sig utan Elisa De Almeida som är avstängd. Trots förmodad hög procent inleder ettan.

7. BB Erzurumspor - Altay Izmir 1
Det senaste året är det inte mycket som gått vägen för Altay Izmir som trillade ur det turkiska finrummet i fjol. Sedan årsskiftet har det bara blivit två vinster, varav en skrivbordsseger. Marco Paixao är fortsatt en väldigt pålitliga målgörare, men utöver honom ser det tunt ut framåt. Försvararen Eric Björkander klev av i förlusten senast mot Manisa och riskerar nu att missa torsdagens kamp. Tabellgrannen Erzurumspor har visat bättre tendenser på slutet, värdlaget har även klart bättre underliggande siffror. Ettan ses därför som en fin spik till förhållandevis låg procent.

8. Sakaryaspor - Eyüpspor 2
Med resultatraden 16-1-10 får Sakaryaspor ses som ett relativt ojämnt lag. Formen ser på pappret kanon ut, men det ska sägas att två av de tre senaste vinsterna har varit walk over-segrar. Toppkonkurrenten Eyüpspor, som återfinns på andra plats i tabellen, ska helt klart hållas som ett bättre lag i grunden. I truppen finns det gott om spets, framförallt i offensiven som leds av den gamla Liverpool-spelaren Ryan Babel. Så länge inte Eyüpspor sticker iväg i procent är tvåan en given utgång i toppmötet.

Kupongens kassaskåp

Erzurumspor
Mot ett för dagen svagt Altay, som bara vunnit två matcher under 2023, varav en skrivbordsseger, ska Erzurumspor ha goda chanser att plocka en trea. Bra etta.

Varningens finger!

Cheltenham
Med råg i ryggen ska Cheltenham ha alla möjligheter att skrälla mot Sheffield Wednesday som har grus i maskineriet. Vänstersidan rensar fint på Whaddon Road.

144 rader
1. Arsenal - Bayern München 1
2. Cheltenham - Sheffield W 1x2
3. Dumbarton - Forfar 1x2
4. Dep.Tolima - Millonarios 1x
5. Querétaro - Cruz Azul 1x
6. Wolfsburg - PSG 1x
7. Erzurumspor - Altay Izmir 1
8. Sakaryaspor - Eyüpspor x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

This is the stats tab
This is the post tip