Efter Champions League kommer Europa League, det är sedan gammalt. Numera kommer även Europa Conference League som en extra krydda under torsdagarna. Topptipset bjuder också på underhållning från Premier League och Copa Libertadores i jakten på åtta gröna bockar. Våra bästa drag finner ni nedan!


Spelstopp: 20.441. Manchester United - Chelsea 1

Manchester United stod stundtals för en habil insats mot Arsenal, åtminstone i offensiv riktning. Defensivt var dock De röda djävlarna inte på banan och det lyckas The Gunners utnyttja till fullo. 1-3 i nacken var svåra siffror att prata bort och United behöver omgående höja sig om de ska vara med i kampen om fjärdeplatsen. Chelsea studsade tillbaka senast mot West Ham (1-0), men bristen på konkurrens i kampen om tredjeplatsen har gjort att de blåklädda varvat högt med lågt den senaste tiden. Tvåan ska finnas med med tanke på Uniteds darriga försvar, men vi är framför allt intresserade av den lågt streckade ettan.


2. West Ham - Eintracht Frankfurt X

West Ham går mot en succéartad säsong i Europa League. David Moyes adepter slog ut Lyon med besked från kvartsfinalen där framför allt överkörningen i Frankrike lovade gott inför framtiden. Kurt Zouma och Issa Diop dras med det sagt med skador i de bakre leden och det kryllar inte av ersättare då även Ogbonna är skadad sedan tidigare. Då går värdarna inte så säkra mot Eintracht Frankfurt som tipparna tycks tro. Tyskarna stod för sina två bästa insatser för säsongen när de slog ut Barcelona senast och Kostic, Lindström och Borré är spelare som såra West Ham på egen hand. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.


3. RB Leipzig - Rangers 1

RB Leipzig slapp som bekant spela kvartsfinal då Spartak Moskva diskvalificerades. Tyskarna laddade upp batterierna ordentligt fram till semifinalen där Atalanta betvingades över två möten. Nkunku orkestrerade 2-0-segern i Bergamo med dubbla strutar och den formstarke fransmannen blir givetvis en nyckel även mot Rangers. Skottarna har gjort det oerhört bra så här långt och har ett till synes gott gry i truppen, men här skiljer det trots allt ett hack i kvalitetsnivå. Ettan är trolig, med hänsyn till värdet övervägs krysset på större system.


4. Leicester - Roma 1

Över till systerturneringen Europa Conference League som också är framme vid semifinaler. Brendan Rodgers och dennes Leicester stod för en iögonfallande insats när de vände 0-1 till 2-1 borta mot PSV och på så vis tog sig hit. Lagom till mötet med Roma ryktas Jamie Vardy vara redo för spel och det är givetvis något som höjer Rävarnas nivå ett hack. Roma har stått för en stark vår och var överlägsna Bodö/Glimt senast, men här blir det väldigt mycket tuffare emot. På King Power Stadium slår Mourinho och company ur underläge och ska vara nöjda om de löser ett oavgjort resultat. 1X liras.


5. Feyenoord - Marseille 1

Feyenoord trampade gasen i botten mot Slavia Prag och gjorde totalt sex mål mot tjeckerna över 180 minuter. Til, Sinisterra och Linssen utmärkte sig alla i offensiv riktning och är spelare som även Marseille får se upp med. Holländarna släppte med det sagt även in fyra mål och är de vitröda inte vaksamma i de bakre leden är Marseille tillräckligt skickliga för att utnyttja ytorna som kommer att uppstå. Payet gör en strålande säsong och kan på eget manér hota de framtunga opponenterna. Gubben (etta-tvåa) liras i en förmodat svängig tillställning.


6. Universidad Católica - Flamengo X

Flamengo har som väntat inlett Copa Libertadores med två raka segrar och det ska väldigt mycket till för att brassarna inte ska lägga beslag på förstaplatsen i Grupp H. Henrique och Barbosa är två otroligt skickliga spelare i gästernas främre led, men här blir duon och deras kamrater samtidigt väldigt hårt betrodda. Är det någonstans Universidad Católica ska kunna mäta sig med de rödsvarta besökarna är det hemma i Quito där den höga höjden är en klar fördel för ecuadorianerna. Till högervridna streck rekommenderas alla tecken och skrälljobb.


7. Olimpia - Colón de Santa Fe 1

Club Olimpia har haft en tuff inledning på Copa Libertadores då paraguayanerna är utan seger efter de två inledande omgångarna. Kunnandet i truppen är med det sagt skyhögt och då Grupp G ser ut att bli ett riktigt getingbo ska värdarna från Asunción inte räknas bort från de två översta placeringarna. Kan de bara hitta upp i ansenlig nivå får Colón de Santa Fe en svettig afton framför sig i Paraguay. Argentinarna står noterade för en seger och en förlust och kommer att ta lejonparten av sina poäng i hemlandet. Här slår besökarna ur underläge och vi gillar ettan så till den grad att den lämnas allena.


8. Always Ready - Deportivo Cali 1

Always Ready fick en kalasstart på gruppspelet när de högst oväntat slog tillbaka Corinthians. Därefter blev det en desto mer väntad förlust mot Boca Juniors, men den berodde samtidigt till stor del på en utvisning. Lyckas de hemmahörande från Bolivia hitta upp i samma nivå som i premiären är mycket vunnet mot Deportivo Cali. Colombianerna har inte haft något att sätta emot tidigare nämnda deltagare i gruppen så här långt och får det tufft även här. Always Ready är erkänt starka i egen borg och vinner detta till trevlig procent. Spikad etta!


Kupongens kassaskåp!

Always Ready

Always Ready imponerade stort i premiären när de betvingade Corinthians och här ska värdarna kunna knipa ytterligare en trepoängare. Hemmaplan är av yppersta vikt i Sydamerika och Deportivo Cali kammar noll i Bolivia.


Varningens finger!

Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt imponerade stort mot Barcelona och mot ett West Ham med defensiva bekymmer ska tyskarna inte räknas bort. Glöm inte X2 till fin procent.144 rader
1. Manchester United - Chelsea 12
2. West Ham - Eintracht Frankfurt 1x2
3. RB Leipzig - Rangers 1x
4. Leicester - Roma 1x
5. Feyenoord - Marseille 12
6. Universidad Católica - Flamengo 1x2
7. Olimpia - Colón de Santa Fe 1
8. Always Ready - Deportivo Cali 1


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

This is the stats tab
This is the post tip