DD Tips Boden & Kalmar 28/10

Publicerad på 28 Okt 2022 - 00:27

DrTrav

DrTrav

28 Okt 2022 - 00:27


DD-tips Boden & Kalmar Fredag 28/10

DD-1 2 Leave Your Sox On
DD-2 1,2,5,6,9,10

6 rader x 30kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
2 Leave Your Sox On är en kapabel travare som ikväll går ner i klass. För två starter sedan vann han Silverdivisionen på V75 och senast följde han upp den prestationen med att vara tvåa i Gulddivisionen. Utgångsläget är bra och mot enklare motstånd ska såklart segerchansen vara god på förhand med en normal prestation.

6 Speedy Tilly är en rejäl sort som kapacitetsmässigt inte ska nonchaleras. Skulle man lyckas forcerades till ledningen efter en bit besitter han inställning för att kriga hela vägen in till linjen. Speedy Tilly tål även att göra en de jobb på egen hand om det skulle behövas nu över kort distans. Skulle Speedy Tilly vara den som får det bättre loppet ikväll kommer man vara med och slåss om segern här. 

För den som letar skräll vill jag nämna 5 NoLimitJimMit. Han är kvick iväg från start och är initialt den troliga ledaren. Vilken taktik man sen väljer är oklar, men faktum är att NoLimitJimMit har tagit 14 av sina 19 segrar i karriären från spets. Motståndet är tufft men till 7% är man en tidig skräll i loppet.

Min Vinnare: 2 Leave Your Sox On
Spets efter 500m: 5 NoLimitJimMit / 6 Speedy Tilly
Skrällen: 5 NoLimitJimMit
Ranking: A 2,6 B 5,4,10,9,3,1 C 12,11,7,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Ilaria Mearas hade två raka segrar på kontot inför den senaste starter. Men senast blev det tyvärr galopp som slagen i sista sväng. Vid segrarna gjorde Ilaria Mearas det bra men hon är dessvärre lite svår att räkna på. Hin kan dock öppna rappt och det är i spets som hon fungerar allra bäst enligt tränaren Preben Sövik. Siktet är inställt på spets från start och det är anmält amerikansk vagn för första gången vilket också är spännande. Hon tippas etta, men det är samtidigt givet att gardera på förhand.

6 Attention Please är inte heller helt enkel att bedöma då hon kommer med två raka galopper på kontot. Men när hon väl fungerar har Attention Please visat kunnande som räcker för sammanhanget. Även detta är en kvick tjej från start och skulle hon komma till spets segerchanserna även hon inte ska räknas bort bakifrån heller. Givet streck på kupongen.

Nämner även 2 Solkattens Nikita som gjorde det bra vid segern för två starter sedan, då fick hon göra jobbet utvändigt om ledaren men var bara bäst tillslut. Detta är en tjej som kan göra en hel del jobb på egen hand och som inte ska nonchaleras i ett lopp där det finns många frågetecken på förhand.

Min Vinnare: 1 Ilaria Mearas
Spets efter 500m: 1 Ilaria Mearas / 6 Attention Please
Skrällen:
Ranking: A 1,6,2 B 5,9,10,11,3,8 C 12,4,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto