DD Tips Örebro & Kalmar 11/11

Publicerad på 10 Nov 2022 - 23:34

DrTrav

DrTrav

10 Nov 2022 - 23:34

DD-tips Örebro & Kalmar Fredag 11/11

DD-1 3 Combat Fighter
DD-2 1,2,3,6,9,11

6 rader x 30kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
3 Combat Fighter är en treåring som varit ute i tuffa lopp hela året, men har trots detta stått för flera framskjutna placeringar. För två starter sedan inkasserades karriärens första seger, då vann man från ledningen via 11,5 sista 1000m. Senast var man ute i Breeders Crowns semifinal blev tillslut sexa den gången. Att det blir skor på hovarna ikväll trot tränaren Anders Svanstedt inte ska vara negativt. Nu möter man visserligen äldre och mer rutinerade konkurrenter, men sett till kapaciteten Combat Fighter visat och och vilka han mött på slutet så ska han ikväll från ett perfekt utgångsläge ses med bra segerchans.

11 Bank Blow var inte som bäst i senaste starten och har nu fått återhämta sig lite inför ikväll. Detta gör att formen är svårbedömd men Bank Blow är en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand och skulle hon vara förberedd inför kvällens uppgift så kommer hon vara med och utmana om segern ikväll.

10 King Kong är kapabel individ som är aningen ojämn i sina prestationer. Detta gör det svårt att räkna på honom för oss som spelare men han har fått lopp i kroppen inför ikväll och ska inte nonchaleras vid gardering till låg procent.

Min Vinnare: 3 Combat Fighter
Spets efter 500: 3 Combat Fighter
Skrällen: 10 King Kong
Rankingen: A: 3 B 11,10,4,9,8,1 C 5,6,2,12,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Final Fyraåringsserien 2022 - Där vinnaren kammar hem 150.000kr.

3 Donizetti är van att möta tufft motstånd och för tre starter sedan var man ute i finalen av Svenskt Travderby. Senast galopperade han dock omotiverat vilket har varit en akilleshäl genom karriären. Donizetti är svårbedömd med tanke på detta men att kunnande och kapacitet finns råder det inget tvivel om. Tränaren Jerry Riordan är optimistisk på förhand och från ett bra utgångsläge är man garanterad ett passande lopp ikväll. Donizetti är allround och tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas. Felfritt ikväll ska han ha bra segerchans på förhand.

Men tidig är också 1 Aramis Face som gjorde det klart godkänt senast. Nu med ett lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och från ett passande innerspår är detta min troliga ledare av loppet initialt. Oavsett om man väljer att köra i spets eller släppa och få rygg på ledaren så är Aramis Face garanterad ett bra lopp. Med Adrian Kolgjini i vagnen är ekipaget ett givet segerbud i loppet.

Nämner även 11 Larry Wood som kan vara den som gynnas om de två ovan nämnda kör lite för hårt mot varandra. Senast var han ute i en Breeders Crowns semifinal och gången innan vann han på bra sätt. Larry Wood är stark och rejäl, han går alltid hela vägen in i mål och med överpace på loppet kan han bli tuff att stå emot den sista biten.

Min Vinnare: 3 Donizetti
Spets efter 500: 1 Aramis Face / 3 Donizetti
Skrällen: 11 Larry Wood
Rankingen: A: 3,1 B 11,2,6,9,8,12 C 4,5,10,7

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto