Stryktipset Tips 8/10

Publicerad på 7 Okt 2022 - 09:18

Tipsexperten

Tipsexperten

7 Okt 2022 - 09:18

Fyra matcher från Premier League inleder lördagens Stryktips. Den italienska duellen mellan De Zerbi och Conte blir spännande att följa på sydkusten innan The Championship tar vid. Nio tillställningar från andraligan tar oss i mål. Häng med på en spännande resa!

Gå med i Melkers succélag – köp en andel i vårt monstersystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!

Spelstopp: 15:591. Brighton - Tottenham 2
Kupongens inleds av hjärnornas kamp mellan två italienare. Roberto De Zerbi inledde sitt äventyr i Brighton med att spela 3-3 borta mot Liverpool, en poäng som “Fiskmåsarna” förtjänade efter en fin insats. Leandro Trossard stod för ett hattrick och den kvickfotade belgaren blir ett hot även mot Tottenham. Antonio Contes gäng har förtvivlat svårt att imponera i uppställt spel och att bara spela på kontringar kommer inte att hålla för att nå de åtråvärda placeringarna inom topp 4. I en matchbild där Brighton kan komma att spela Spurs i händerna går tvåan först. På större system välkomnas ettan in i värmen.

2. Chelsea - Wolverhampton 1
Graham Potters Premier League-debut slutade med seger i derbyt mot Crystal Palace. I veckan kom också den första triumfen i Champions League när värdarna slog tillbaka Milan med 3-0. Prestationen var gedigen och kan Potter lotsa sina adepter till en liknande insats mot Wolverhampton ligger tre nya poäng i luften. Detta då Wolves offensiv är sämst i klassen. Blott tre gjorda mål vittnar om detta och även om Bruno Lage fått lämna sin post blir detta en övermäktig uppgift för gästerna som fortsatt saknar avstängda Collins. Ettan spikas trots hård streckning.

3. Bournemouth - Leicester 2
När Brendan Rodgers framtid var som mest oviss levererade Leicester som bäst. Nottingham kördes över med 4-0 i rivalmötet där James Maddison hade stor show. Två mål och en assist från den tekniske mittfältaren var en insats som gav eko hela vägen in i Gareth Southgates vardagsrum. Härnäst står Bournemouth på tur och även det är en opponent som “Rävarna” ska kunna betvinga. The Cherries är alltjämt obesegrade sedan tillfällige managern Gary O’Neil tog över skutan, men de har också överpresterat sin underliggande statistik i samtliga fighter. Vi vädjar ett trendbrott på Vitality Stadium där tvåan lämnas på egna ben.

4. Newcastle - Brentford 1
En tidig utvisning på Chalobah och en skada på Mitrovic gjorde att Newcastle fick en behaglig resa till tre poäng på Craven Cottage. Almirón var mannen för dagen med sina två mål och kan paraguayanen och Wilson hitta in på liknande vis bakom Brentfords backlinje får Londonlaget mycket att stå i. Något svenskmöte lär vi inte få se på St James’ Park då Alexander Isak dras med frågetecken, men detta till trots får Pontus Jansson och hans kamrater rikta in sig på att i första hand inte förlora denna strid. The Bees har inte gjort mål sedan ligan återstartade och är så här långt segerlösa på resande tass. 1X räcker för grön bock.

5. Birmingham - Bristol City 2
Vidare ner till The Championship där Birmingham trillade tillbaka på förlorande väg efter en tidigare stark period. 0-1 mot Middlesbrough var inte mycket att hurra över och den tafatta offensiven är en som kommer att ställa till det för “Blånäsorna”. Bristol City har inga större bekymmer med sitt anfallsspel, men för gästernas del handlar problemen istället om avsaknaden av kontinuitet. Med det sagt är högstanivån betydligt skarpare än Birminghams och när tipparna lutar starkt åt vänster tornar spelvärde upp längst ut till höger. Tvåan är således en fräck chansspik.

6. Blackburn - Rotherham X
Jon Dahl Tomasson och dennes Blackburn har följt ett strikt schema under inledningen av säsongen. Vinster och förluster blandas om vartannat och fortsätter det på samma spår kommer The Rovers snart att börja falla i tabellen. De underliggande siffrorna är inte positiva och när tipparna går hårt åt ettan är det läge att dra i handbromsen. Rotherham har bara förlorat en av sina fyra bortamatcher och de välorganiserade gästerna ska definitivt kunna bjuda upp till dans på Ewood Park. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.

7. Blackpool - Watford 1
Efter den sprakande 4-0-segern mot Stoke kom Slaven Bilic och dennes Watford ner på jorden i veckans fight mot Swansea. Walesarna vände 0-1 till 2-1 och innan The Hornets visat att de är att lita på benämner vi gästerna som en favorit i fara borta mot ett väloljat Blackpool. The Seasiders knep en pinne med mersmak borta mot Sunderland och hemma på Bloomfield Road är värdarna ett erkänt svårspelat manskap. Patino och Yates är spelare som kan göra livet surt för gästerna och när tvåan springer iväg drar vi öronen åt oss. 1X är ett val för den vågade.

8. Coventry - Burnley 2
Coventry har sytt ihop fyra raka matcher utan förlust men har fortfarande förtvivlat svårt att plocka trepoängare. Viktor Gyökeres blir alldeles för ensam i de främre leden och lyckas The Sky Blues inte vända på trenden hägrar bottenstrid denna säsong. Burnley spelar betydligt bättre fotboll men har liksom lördagens kombattanter haft svårt att sätta spiken i kistan mot slutet. Kommer Kompanys kompani upp i närheten av sin högstanivå är detta deras fight att förlora, men med tanke på respektive rådande oförmåga är krysset ett tecken som inte får missas. X2 spelas.

9. Millwall - Middlesbrough 2
0-1-förlusten mot Coventry blev spiken i kistan för Chris Wilder. Trots mängder av bra prestationer – Boro borde befinna sig i topp 3 sett till underliggande siffror – fick den rutinerade räven lämna tränarbänken till förmån för Leo Percovich. Uruguayanen inledde sin vistelse i North Yorkshire med att betvinga Birmingham (1-0) och det är inte alls otänkbart att de kapabla gästerna fortsätter på samma väg denna lördag. Millwall ser inte alls lika slagkraftiga ut som under tidigare säsonger och den hårt streckade ettan kan gott lämnas utanför leken. Tvåan är med sitt smaskiga spelvärde en fin spik.

10. Stoke - Sheffield United X
Tre raka utan seger och bara ett gjort mål under samma period är mörk läsning för Stoke. Alex Neil har ännu inte hittat rätt med The Potters som dock besitter stort kunnande när de har sin dag. Baker, Brown och Gayle är spelare med spetsegenskaper som ska komma väl till användning mot Sheffield United. Heckingbottoms gäng har bara en poäng på de två senaste trots att motståndet varit överkomligt. Trots det blir tvåan hårt ansatt i vad som enligt oss får betecknas som en öppen historia. Hela spannet föredras i Stoke-on-Trent.

11. Swansea - Sunderland 1
Swansea har radat upp fyra segrar på de fem senaste och visar gryende storform i The Championship. Russell Martins adepter spelar stundtals ligans trevligaste fotboll där spetsspelare som Piroe, Obafemi och Grimes trivs med tillvaron. Trion ska på egen hand kunna knacka bort ett formsvagt Sunderland. Tre raka utan seger vittnar om att nykomlingarna kommit ner på jorden och Swansea är normalt en urstark aktör hemma i draklandet. Även om ettan streckas hårt är det en spik vi väljer att luta oss mot.

12. West Bromwich - Luton 2
Det vill sig fortfarande inte för West Bromwich. Sett till underliggande statistik borde The Baggies bedriva toppstrid, men Steve Bruce har inte lyckats få sina adepter till att rada upp trepoängare. Blott en sådan på tolv försök är dystra papper som gör att Bruce inte sitter säkert på sin post. Nathan Jones rattar däremot Luton med den äran där bara tre förluster på tolv matcher är starka siffror. Segrarna både kunde och borde varit fler och när ettan övervärderas blickar vi mot de kapabla gästernas håll. The Hatters slog WBA så sent som i februari och kan mycket väl göra om bedriften på The Hawthorns. Ettan lämnas utanför – X2 liras.

13. Wigan - Cardiff X
Fyra poäng mot Burnley och Blackburn är meriterande för Mark Hudson och dennes Cardiff. Den gamla Cardiff-spelaren har givits förtroendet efter att Morison fick sparken och fortsätter formtåget åt samma håll kan han mycket väl bli permanent på sin post. Wigan på DW Stadium ska inte ses som en omöjlig uppgift, särskilt inte så svår som streckningen visar. Nykomlingarna kommer närmast från 1-2 i nacken mot Hull och får det inte lättare emot denna lördag. Till vänstervridna streck föreslås alla tecken och injobb av minst en bortapinne.

Kupongens kassaskåp
Chelsea
Chelsea fick proppen ur mot Milan och mot ett Wolverhampton som är extremt tama i offensiv riktning gör Potters gäng inga misstag. Urstark etta på Stamford Bridge.

Varningens finger!
Luton
Luton förtjänar sin plats på den övre halvan. Jones mannar viker sällan ned sig spelmässigt och ska kunna bjuda upp till dans på The Hawthorns. X2 är en spännande lösning.

Gå med i Melkers succélag – köp en andel i vårt monstersystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!
144 rader
1. Brighton - Tottenham 2
2. Chelsea - Wolves 1
3. Bournem. - Leicester 2
4. Newcastle - Brentford 1x
5. Birmingham - Bristol C 2
6. Blackburn - Rotherham 1x
7. Blackpool - Watford 1x
8. Coventry - Burnley 2
9. Millwall - Mboro 2
10. Stoke - Sheffield U 1x2
11. Swansea - Sunderland 1
12. West Brom - Luton x2
13. Wigan - Cardiff 1x2

864 rader
1. Brighton - Tottenham 12
2. Chelsea - Wolves 1
3. Bournem. - Leicester 2
4. Newcastle - Brentford 1x
5. Birmingham - Bristol C 2
6. Blackburn - Rotherham 1x2
7. Blackpool - Watford 1x
8. Coventry - Burnley x2
9. Millwall - Mboro 2
10. Stoke - Sheffield U 1x2
11. Swansea - Sunderland 1
12. West Brom - Luton x2
13. Wigan - Cardiff 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto