DD Tips Åby 10/3

Publicerad på 10 Mar 2022 - 12:04

DrTrav

DrTrav

10 Mar 2022 - 12:04

DD-tips Åby Torsdag 10/3

DD-1 2,3,5,6
DD-2 6 Nugget Zon

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
5 Tom N’Jerrydiamant är en speedig sort som nu kommer med två raka segrar på svensk mark. I den senaste starten avslutade han vasst till en enkel seger och för två starter sedan vann han från ledningen från just bricka fem över kort distans,. Ikväll är man den troliga ledaren på nytt och väl i spets är Tom N’Jerrydiamant hästen att slå.

3 Roller Coaster Ås är även han kvick iväg från start och nu med lopp i kroppen lär formkurvan vara framflyttad till kvällens start. Skulle Roller Coaster Ås hitta positionen rygg på ledaren här är han garanterad ett bra lopp och fritt tillslut. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Nämner även 6 Cassiopeia som i den senaste starten gick i mål med sparade krafter trots en avslutnign via 09 sista 400m. Ikväll är det anmält barfota runt om vilket är spännande och till endast 6% är hon tidig vid gardering.

Min Vinnare: 5 Tom N’Jerrydiamant
Spets efter 500: 5 Tom N’Jerrydiamant
Skrällen: 6 Cassiopeia
Rankingen: A: 5 B 3,6,2,7,8,1 C 10,4,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens spik på DD, 6 Nugget Zon. Detta är en individ näst gjort allt rätt hittills i karriären. Visserligen galopperade han bort en överlägsen seger i tävlingsdebuten men har efter det radat upp fem segrar och en andraplats. I den senaste starten fick Nugget Zon en position invändigt en bit ner i kön men avslutade sen mycket kvickt via Open-Stretch den sista biten. Ikväll är utgångsläget bra och det troliga är att Nugget Zon hittar till ledningen efter en bit och väl i den positionen ska det sen vara toppchans för seger. Spik.

Motbud
Främsta motbudet är 3 Take Me Sober som visade bra form i den senaste starten när han vann med minst möjlig marginal. Till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Från bricka tre är han garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt vid gardering.

Nämner även 2 Erik Youknow som stod för en positiv årsdebut senast och har nu ett lopp i kroppen vilket borde göra formkurvan gott. Erik Youknow är kvick iväg från start och är garanterad ett bra lopp från ett passande utgångsläge.

Min Vinnare: 6 Nugget Zon
Spets efter 500: 6 Nugget Zon
Skrällen: 3 Take Me Sober
Rankingen: A: 6 B 3,2,4,7,5,11 C 9,8,10,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto