DD Tips Åby 2/3

Publicerad på 2 Mar 2023 - 09:46

DrTrav

DrTrav

2 Mar 2023 - 09:46

Dagens Dubbel Åby 2/3

DD-1 1.5
DD-2 8 Cheeky Doc

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
5 Gloster Gladiator lär knappast missa ledningen här och sedan ska han ses med en bra chans om han tävlar på topp. Däremot tycker jag inte att han var som bäst senast och han såg trög ut även om han kanske behövde loppet efter att ha varit ifrån ett par månader.

1 J.S Peaky Blinders höjer sig rejält med barfotabalans och känns därmed mycket spännande nu. Innerspåret är inte optimalt men löser det sig bara under vägen har han en rejäl avslutning till slut.

10 Danilo H.B lever på sin styrka och är gynnad av den dryga distansen. Han var inte som bäst senast men kan mycket mer och jag tror inte man räds att köra framåt om det går för sakta där framme.

7 Draupner har tävlat regelbundet på V75 under fjolåret och är van lite tuffare omgivning. Nu är han såklart svårbedömd direkt i årsdebuten men man har väntat in att man får tävla barfota och lär säkert vara sugna på tävling direkt.

Min Vinnare: 5 Gloster Gladiator
Spets efter 500m: 5 Gloster Gladiator
Skrällen: 7 Draupner
Rankingen A:5.1 B:10.7.8 C:3.4.6.2.9

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
8 Cheeky Doc galopperade senast men har visat fin form innan dess och vunnit flera lopp under hösten och vintern. Nu är det anmält barfota runt om och med en amerikansk sulky för första gången och om så blir fallet är det intressanta ändringar. Han är ganska hygglig ut från start och det är inga kanoner invändigt och jag är lite inne på att han kan ta sig hela vägen till ledningen.

6 Daniel Autriche är lite svårbedömd när han gör resan från Danmark och har inte räckt till på svensk mark tidigare. Däremot har han tagit rejäla kliv på slutet i sin danska regi och har fyra segrar i raden.

2 Yours To Keep fungerade inte alls med skorna i december och har pausat sedan dess. Från ett perfekt utgångsläge bakom bilen kommer han kunna söka en bra positionen och ska kunna göra sig gällande direkt i årsdebuten.

7 Monte Carlo utvecklas åt rätt håll och fick utdelning på sin fina form senast och kunde inkassera karriärens första seger.

Min Vinnare: 8 Cheeky Doc
Spets efter 500m: 8 Cheeky Doc
Skrällen: 8 Cheeky Doc
Rankingen A:8.6.2 B:7.5.9.1 C:3.10.4

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto