DD Tips Åby 26/1

Publicerad på 26 Jan 2023 - 10:35

DrTrav

DrTrav

26 Jan 2023 - 10:35

DD-tips Åby Torsdag 26/1

DD-1 6 Lovely Lasse
DD-2 1,2,9

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
6 Lovely Lasse ser här ut att ha en passande uppgift framför sig. För två starter sedan stod Conrad Lugauers sjuåring för en imponerande svepning på bortre långsidan vilket också räckte till seger i ett tufft lopp. Senast blev det dock galopp på upploppet men prestationen dessförinnan var okej. Lovely Lasse kan öppna kvickt och trivs i ledningen, men han är samtidigt stark nog att vinna från dödens. Skulle han ikväll få överta ledningen i ett andraskede är mycket vunnet men Lovely Lasse ska ses med bra segerchans oavsett hur loppet bli kört.
Spik.

5 Flirtig Diamond var nära segern senast och visade då bra form. Detta är en individ som är bättre än vad raden antyder. Han kommer från flera bra insatser på slutet och ska ses som ett tidigt motbud till Lovely Lasse.

4 M.T.Rapunzel är kvick iväg från start och är den troliga ledaren initialt. Oavsett om man sen väljer att köra i spets eller inte så är M.T.Rapunzel garanterad ett bra lopp. Vi kan notera att samtliga fyra segrar för M.T.Rapunzel är tagna från just spets, men samtidigt kanske Open-Stretch och ett snällare lopp lockar då det kan bli tufft att få massage av Lovely Lasse hela vägen.

Min Vinnare: 6 Lovely Lasse
Spets efter 500m: 6 Lovely Lasse
Skrällen: 4 M.T.Rapunzel
Ranking: A 6 B 5,4,9,2,8,12,3,10 C 1,11,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
9 Backdraft är en stor och rejäl häst som visat vid sina segrar att hon tål att göra en hel del jobb på egen hand. Senast blev det visserligen lite för tufft efter att hon blivit hängandes i tredjespår från start. Men när travet flyer för Backdraft är detta en individ som kan mäta sig på V75. Felfri ikväll lär ett offensivt upplägg bli att vänta och då kan det återigen visa sig att Backdraft baar är starkast tillslut.

2 Jelly Bean Mearas jagar fortsatt första segern i karriären. Men prestationerna har varit bra och med flera positiva andraplatser i bagaget står hon nu påtur för seger. Utgångsläget är tilltalande och Jelly Bean Mearas kan öppna bra. Ska ses som en given segerkandidat i loppet och är hästen att slå från spets ikväll.

Skrällen är 1 Bubble Queen som inte heller vunnit lopp ännu. Men han är kvick iväg från start och är garanterad att få chansen via open stretch ikväll. Det troliga är att han sitter i rygg på ledaren ikväll och vid gardering ska han inte nonchaleras till 6%.

Min Vinnare: 9 Backdraft
Spets efter 500m: 2 Jelly Bean Mearas
Skrällen: 1 Bubble Queen
Ranking: A 9,2 B 1,3,8,6,7 C 10,5,11,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto