DD Tips Bergsåker & Solvalla 23/11

Publicerad på 23 Nov 2022 - 08:42

DrTrav

DrTrav

23 Nov 2022 - 08:42

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 23/11

DD-1 6.9.12.14
DD-2 8 Global Dancer

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Volt
14 Staro On Your Marks kördes väldigt passivt efter uppehåll näst senast men såg fin ut och i starten därefter blev det ett mer offensivt upplägg när hon krigade ner Dior Lily efter en rafflande upplopps-duell. Två lopp i kroppen nu och från sitt springspår borde hon få en bra start och hitta en vettig position.

12 Fabulous Pellini har en bra chans utan strul och kan vinna med olika upplägg men hon är inte speciellt rutinerad när det handlar om voltstart och det finns en anledning att hon mestadels startar med autostart. Spår fem i volten är chansartat och det föreligger en viss galopprisk och även om hon går iväg felfritt blir det knappast någon pangstart. Det är dessutom lite långt mellan starterna nu och det kan ha påverkat formen en aning.

6 Dior Lily startade tjugo meter framför Staro On Your Marks senast och bjöd en härlig kamp över upploppet men Staro On Your Mark’s hårdhet blev till slut avgörande, även om det var stenhårt i mål. Nu startar hon återigen tjugo meter framför Staro On Your Marks och hon kommer säkerligen att streta emot länge från ledningen nu också.

9 Krakas blev det helt för senast med dåliga ryggar under vägen men intrycket var fortsatt bra och det här är en spurtstark dam som trivs som allra bäst med lopp på rulle där hon får spara på sin speed. Hon höjer sig rejält med barfotabalans, vilket banan ser ut att tåla och får hon det där perfekta loppet i ryggar kan hon vara en obehaglig överraskning för spelarna.

Min Vinnare: 14 Staro On Your Marks
Spets efter 500m: 6 Dior Lily
Skrällen: 9 Krakas
Rankingen A:14.12.6 B:9.4.10.13 C:5.1.7.11.8.2.15.3

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
8 Dancer Brodde tror jag har en toppchans att vinna det här loppet och är absolut en tänkbar spik till runt 20% i skrivande stund. Magnus A Djuse sitter upp igen och han vet än så länge inte hur det känns att förlora med henne efter fyra försök. Med ett bättre spår bakom bilen hade hon förmodligen varit klar favorit i loppet men trots spår åtta bakom bilen är åtminstone jag inte främmande för att Magnus A Djuse kan ta sig hela vägen till ledningen. I den positionen tror jag inte att någon kan störa henne men hon är absolut inte beroende av ledningen för att vinna loppet.  Spik på DD. 

2 Joy Sisu är den givna motbudet på förhand. Hon har absolut toppform för dagen och senast stod hon för en ruskigt bra insats i en Breeders Crown semifinal och var sånär att nå finalen trots att hon tappade mark från start. Nu har hon ett perfekt läge bakom bilen vilket talar för att hon får en bra resa och om formen är intakt kommer det gå undan över upploppet.

Min Vinnare: 8 Dancer Brodde
Spets efter 500m: 8 Dancer Brodde / 1 Beat It / 5 Decision Maker
Skrällen:
Rankingen A:8.2 B:10.1.5.6.4 C:11.9.3.12.7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto