DD Tips Eskilstuna 31/10

Publicerad på 31 Okt 2022 - 12:12

DrTrav

DrTrav

31 Okt 2022 - 12:12

DD-tips Mantorp Måndag 31/10

DD-1 6 Fighter Simoni
DD-2 2,4,5,6

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
Här hittar vi min spik i omgången. 6 Fighter Simoni är en stenhård femåring som trivs över den längre distansen. Han lever på sin styrka och båda segrarna under året har tagits i lopp över 3500m. Ikväll står Fighter Simoni bra inne i loppet och med ett fjärdespår på 20m tillägg utan hästar utvändigt ser jag inte utgångsläget som något negativt. Tränaren Maria Törnqvists har dessutom bra snurr på stallet för dagen. Jag har ikväll svårt att se att många av konkurrenterna skulle vara starkare än just Fighter Simoni och när han då ser ut att bli lågt streckad i kvällens omgång är spelvärdet högt. Endast 7% i nuläget!? Jag lägger inga fingrar emellan här utan spikar rakt ut!

Motbud
2 Estrella Diamante är en jämn och stabil häst som hslutat topp-3 i nio av sina 13 starter i karriären. Han har visat härlig inställning och styrka vilket kommer vara till hans fördel här ikväll. Björn Goop gör resan till Mantorp och trots att det nu gått två månader sedan Estrella Diamante senast startade så är jag inne på att stallet kommer till start med en häst som är förberedd. Men minsta lilla att det fattas något hos Estrella Diamante så kommer det bli tufft att stå emot Fighter Simoni ikväll.

Nämner även 4 Persos Otello som visade vid sina tre raka segrar i raden att han besitter kapacitet och att han dessutom har styrkan som sitt främsta vapen är positivt inför kvällens start.

Min Vinnare: 6 Fighter Simoni
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Persos Otello
Ranking: A 6 B 2,4,5,10,8,1,11 C 9,7,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
2 Gambino Brick kommer från en bra insats senast efter att fått ett tufft lopp ute i spåren, han höll bra hela vägen och var tillslut endast slagen av Reshevsky. Linnea Perssons fyraåringen har nu också äntligen fått ett bra utgångsläge efter en tid med otur i spårlotten. Gambino Brick kan öppna rappt och är härdad i årgångslopp. Addera därtill Björn Goop i vagnen för första gången, vilket är spännande. Förstahäst.

5 Stepping Dreamboy kommer senast från en relativt enkel seger och har flera gånger visat att han trivs som bäst i den främre träffen. Samtliga åtta segrar i karriären är tagna från spets. Så räkna med att Carl Johan Jepson kommer ladda vad som går med Stepping Dreamboy från start ikväll. Hittar ekipaget till ledningen är mycket vunnet och ska således tidigt räknas in i segerstriden.

Nämner även 4 Darlington Fame som har vunnit V75 tidigare i år och hon var även trea i sitt uttagningslopp till Stochampionatet. Senast vann hon på enkelt sätt och visade att formen är god. Nu möter hon hingstar och valacker vilket kan bli tufft. Men kunnandet och kapaciteten är hög hos Darlington Fame.

Min Vinnare: 2 Gambino Brick
Spets efter 500m: 2 Gambino Brick / 5 Stepping Dreamboy
Skrällen:
Ranking: A 2,5,4 B 6,3,11,10,1 C 8,7,9,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto