DD Tips Färjestad 2/5

Publicerad på 2 Maj 2022 - 14:06

DrTrav

DrTrav

2 Maj 2022 - 14:06

DD Tips Färjestad Måndag 2/5

DD1: 8 Nina Ginto
DD2: 1,2,3,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m volt
Här hittar vi omgångens enda spik, 8 Nina Ginto. Sofia Aronssons travare kommer med bra form, senast klockades sista 800m till 1.10 och i ett jämnt lopp på förhand är jag inne på att toppformen kommer fälla avgörandet. André Eklundh är en påläst kusk som antingen kör tidigt mot ledningen ikväll, eller så väljer man att ge Nina Ginto ett lämpligt lopp ryggar. Men oavsett är segerchansen god i min bok. Nina Ginto besitter nämligen både fart för att blåsa ner samtliga under slutrundan men också inställning och kapacitet för att själv sätta upp tempo på loppet. I en omgång där singel förslagen inte haglat ner från himlen så kommer jag att ta ställning och spika Nina Ginto ikväll.

Motbud
7 Bahama Passion var under fjolåret ofta ute och tampades mot de allra bästa stona i kullen. Men under 2022 har hon än så länge inte haft det riktiga flytet i loppen. För två starter sedan drabbades hon av korsförlamning och senast på Halmstad blev hon störd till galopp kort efter start. Formen är bättre än vad som går att utläsa ur programmet och skulle det bara klaffa lite under loppet ikväll kommer hon kunna utmana min spik om segern här.

Noterbart är också att det blir barfota runt om direkt för 10 Pastorns Lady som ikväll återkommer efter lite vila. Hon är troligen som bäst med spetsläge över sprinterdistans men skulle formen sitta där direkt kan hon flytta på sig tillslut.

Min Vinnare: 8 Nina Ginto
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Pastorns Lady
Ranking: A 8 B 7,10,9,11,6,3 C 4,5,1,2

Dagens Dubbel 2 - 1640m volt
1 Bat Marke kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, senast satt Björn Goop i vagnen för första gången vilket visade sig fungera väldigt bra. Hann vann då från ledningen på bra sätt och sista varvet travades på 12,8. Ikväll sitter Björn Goop på nytt i vagnen vilket är ett plus och lyckas man hålla upp innerspåret bakom bilen här är Bat Marke hästen att slå för övriga.

10 Greed visade bra form senast via en snabb avslutning tillslut, han hamnade dåligt till på det från start och att man inte kunde utmana om segern på allvar är inget att säga om. Greed trivs över kort distans och även om utgångsläget ikväll är ett minus ska han inte nonchaleras vid gardering.

3 Goodlookin’ Pepper är en annan individ som trivs över kort distans. Han har visserligen varit struken för dåliga blodvärden efter senaste starten men skulle formen vara intakt ikväll duger han bra och ska streckas vid gardering från ett bra utgångsläge.

Nämner även 2 Zorro Kronos som har två segrar på de tre senaste starterna. Visserligen har det varit i billigare omgivning än ikväll men formen pekar uppåt. Han är inte helt att lita på men från ett bra utgångsläge kommer han kunna göra ett bra lopp felfri.

Min Vinnare: 1 Bat Marke
Spets efter 500m: 1 Bat Marke
Skrällen: 10 Greed
Ranking: A 1 B 10,3,2,8,4,6 C 5,7,9,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto