DD Tips Halmstad 16/1

Publicerad på 16 Jan 2023 - 10:22

DrTrav

DrTrav

16 Jan 2023 - 10:22

DD-tips Måndag 16/1

DD-1 4,5,7,9,11
DD-2 3 Con Crowe

5 rader x 40 = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Chiffchaff visade både bra form och kapacitet för klassen senast när han stod för en bra insatt i ett bronsförsök på Färjestad. Ikväll gynnas han av att enbart möta ston och med tanke på att hon står perfekt inne i loppet och kommer med bevisad form så känns Chiffchaff tidig. Visst det finns risk för vingel från bricka sju men, men hon är å andra sidan väldigt kvick iväg från start och till 11% kan man inte få allt. Chiffchaff är min förstahäst i loppet och står påtur för seger.

4 Excuse Me fick trötta ben senast efter att gått fram i dödens i Diamantstoet senast. Men gången före visade hon bra fart då det gick väldigt fort den sista biten. För tre starter sedan vann hon på enkelt sätt och ikväll från ett bra utgångsläge ska Excuse Me räknas tidigt.

Vill även lyfta fram 11 Nanny’s Girl som varit ute på V75 en hel del här under vinter och gjort det bra. Hon står bra inne i klassen och besitter en rejäl avslutning som kommer bita bra om det blir lite tempo på loppet här ikväll. 10% är intressant.

5 Tilda Express rankas ner ikväll med tanke på att hon varit struken två gånger efter senast och har som bäst en andraplats på sex försök efter längre uppehåll. Men i grunden är detta en väldigt kapabelt sto som är kvick iväg från start och som älskar ledningen.

Min Vinnare: 7 Chiffchaff
Spets efter 500m: 7 Chiffchaff / 5 Tilda Express
Skrällen: 11 Nanny’s Girl
Ranking: A 7 B 4,11,5,9,1,10 C 8,3,2,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
3 Con Crowe gjorde senast debut för Stefan Persson efter två månaders frånvaro. Men Con Crowe visade ingen ringrost, utan vann direkt på enkelt från ledningen. Nu med lopp i kroppen lär knappast formen vara sämre här och ser man till hästens kapacitet och kunnande finns potential för att klättra en bit upp i klasserna framöver. Con Crowe har sju segrar på tio starter och har aldrig förlorat med Stefan Persson i vagnen. Oavsett om det blir ledningen från start ikväll eller inte så startar Con Crowe med en bra segerchans och är mitt förstaval och spik på DD. 

5 Conte Prad var ute i bronsdivisionen senast och gjorde det bra efter att ha släppt ledningen efter 600 meter. Detta är en tuff och rejäl individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle krävas. Formen sitter där och Conte Prad ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

2 Arturo Beech kommer med en formkurva som pekar uppåt. Senast stod han för e bra insats. Öppningen på loppet blev tuff, men trots detta kunde Arturo Beech avsluat bra och fullfölja hela vägen in i mål.

Min Vinnare: 3 Con Crowe
Spets efter 500m: 3 Con Crowe
Skrällen: 5 Conte Prad
Ranking: A 3 B 5,2,7,14 C 6,8,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto