DD Tips Halmstad 23/12

Publicerad på 23 Dec 2022 - 15:57

DrTrav

DrTrav

23 Dec 2022 - 15:57

DD Tips Halmstad Torsdag 23/12

DD1: 1,3,7,10,12,13
DD2: 9 Hattusa

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
3 Bikana Wine är Johan Untersteiners val av stallets fem startande hästar! Hon är fortsatt obesegrad efter tre starter och verkar redan vara en förnuftig travare. Segrarna är tagna med krafter sparade. Vid de två senaste tillfällena har Bikana Wine segrat från spets. Från ett passande utgångsläge ikväll lär Johan Untersteiner köra offensivt från start för att återigen sitta i spets efter en bit. Väl i den positionen kommer sen ekipaget inte bli lätt att ta sig förbi. Det är även aviserat första rycktussar vilket är spännande. Däremot är 62% som i nuläget rejält i överkant och det är därför givet att gardera.

7 Sanibel kommer med formen på topp och stod senast för en rejäl avslutning vilket räckte till seger. Utvecklingen pekar uppåt för denna fyraåring och ikväll startar hon med ett passande utgångsläge med innerspår på tillägg. Löser det sig längs vägen kommer Sanibel återigen kunna kuta snabbt den sista biten.

En skräll i loppet är 12 Biscuit som är van att möta tuffa hästar. Nu kommer hon med lopp i kroppen och till låg procent är detta en tidig skräll i min bok.

Nämner även 1 Maleiwa som jag vet att tränaren Ola Samuelsson håller högt. För två starter sedan var det första starten efter lite vila och stod då direkt för en bra insats trots tufft motstånd. Senast satt hon fast med gott om krafter sparade. Nu med två lopp i kroppen bör formen peka uppåt och från ett perfekt utgångsläge kan detta vara vinnaren från vinnarhålet tillslut.

Min Vinnare: 3 Bikana Wine
Spets efter 500: 3 Bikana Wine
Skrällen: 12 Biscuit
Rankingen: A: 3 B 7,12,1,13,10,2,9,4,14,15,13 C 8,11,6,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
9 Hattusa är mitt förstaval i avslutningen. Han kommer nu med två raka segrar på kontot och är en härdad V75 häst. För två starter sedan stod Hattusa för en rejäl insats när hon kom imål på en topptid för klassen tillsammans med Thomas Uhrberg. Detta är en speedig individ som kommer kunna få ett passande smyglopp ikväll från bricka nio bakom bilen. Med lite överpace på loppet kommer det bli svårt att stå emot Hattusa den sista biten och hon tippas därför etta i loppet.

Tidig är även 7 Heroine Darling som visat fin utveckling på slutet. Senast vann hon ett V75 lopp på Åby på bra sätt. Det har blivit tre segrar på de fyra senaste starterna och formen är bra. Även om utgångsläget kanske är lite väl långt ut bakom bilen så kan man inte räkna bort en formtoppad Heroine Darling vid klaff.

Skrällen är 2 Darlington Fame som visserligen galopperade i klar ledning senast. Men detta är en individ som visat bra form på slutet utan att få full utdelning. Kunnandet finns där och från ett passande utgångsläge kommer Darlington Fame kunna få ett bra lopp och till låg procent är detta en tidig skräll att betala för.

Min Vinnare: 9 Hattusa
Spets efter 500:
Skrällen: 2 Darlington Fame
Rankingen: A: 9 B 7,2,4,5,12,10,3 C 11,1,8,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto