DD Tips Halmstad 7/11

Publicerad på 7 Nov 2022 - 10:41

DrTrav

DrTrav

7 Nov 2022 - 10:41

DD-tips Halmstad 7/11

DD-1 9 San Sebastian
DD-2 1,2,4,6,7,9

6 rader x 40 = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
9 San Sebastian har imponerande fyra segrar på de fem senaste starterna och ser ut att hittat finfin utveckling hos sin nya tränare Johan Untersteiner. Det blev visserligen galopp i debuten för Untersteiner för fyra starter sedan. Men efter det har San Sebastian tagit tre raka segrar. Detta är en allround fyraåring som inte är beroende av något speciellt lopp för att bjuda till. Bakspår över kort distans är såklart inte optimalt, men han tål att göra en hel del jobb på egen hand och är trots allt mitt förstaval i loppet.

 3 Cassandra Ferm var visserligen inte som bäst efter uppehåll senast. Men nu har man lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt. Skulle Cassandra Ferm nu hitta tillbaka till det hon presterade i somras när det blev två raka segrar är hon från ett passande utgångsläge i högsta grad segeraktuell ikväll. Endast 11%.

För den som har råd är också 4 Expelled aktuell. Detta är en individ som inte har den bästa programraden. Men han har varit ute i tuffa sammanhang och ska inte bedömas på att segrarna uteblivit. Bland annat var man ute i Treåringseliten på Solvalla i under våren. Senast var man ute i Breeders Crown-uttagningarna och även om man aldrig hade med segern att göra så gick man en bra tid för klassen idag. Som sagt för den som har råd är detta den givna tredje hästen för mig.

Min Vinnare: 9 San Sebastian
Spets efter 500:
Skrällen:
Rankingen: A: 9,3 B 4,2,10,1,6,11 C 5,7,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Ett lopp som på förhand håller hög sportslig karaktär där vi känner igen flera av ekipagen från vår lördagsunderhållning V75.

6 Sweetman som vi alla vet är en häst som verkligen höjer sig i ledningen och som klättrade genom klasserna förra året. Det blev över 900.000kr insprunget under 2021 och även om det inte blivit samma seger frekvens i år så vet vi att han alltid är svårt att plocka ner från spets. Han har dock varit struken efter senast vilket gör honom svårbedömd. Men han är kvick från start och trots att han möter tuffa konkurrenter ikväll är Sweetman min troliga ledare av loppet och därifrån är man sen hästen att slå.

2 Staro Leonardo kommer nu ut över medeldistans efter att nästan uteslutande tävlat över längre distanser under året. Vi vet om att Joakim Lövgrens häst är allround men nu är man kommit upp i högsta klassen har den längre distansen passat hästen bäst. Staro Leonardo slutade sexa i Åby Stora Pris tidigare i år och återkommer nu efter lite vila. Är man bara väl förberedd inför kvällens uppgift finns både kunnande och kapacitet för att utmana om segern ikväll.

Skrällen är 4 Pastore Bob. Detta är en startsnabb individ som kommer kunna få ett passande lopp ikväll. Oavsett vilken taktik kusken Gustav Johansson väljer efter en bit så är hemmahästen Pastore Bob en tänkbar skräll till 9%.

Nämner även 9 Four Guys Dream som gör en spännande comeback ikväll. Utgångsläget är inte det bästa samt får man ha respekt för att hösten varit sjuk inför idag. Men att Four Guys Dream på ren kapacitet sticker ut är inget att säga om. 12% känns trots allt intressant och även detta är ett streck jag gärna plockar med i omgången.

Min Vinnare: 6 Sweetman
Spets efter 500: 6 Sweetman
Skrällen: 4 Pastore Bob
Rankingen: A: 6,2 B 4,9,7,1,10,3 C 8,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto