DD Tips Kalmar & Romme 2/12

Publicerad på 1 Dec 2022 - 22:21

DrTrav

DrTrav

1 Dec 2022 - 22:21

DD-tips Kalmar & Romme Fredag 2/12

DD-1 2,9
DD-2 5,6

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
2 Carroty visade fin form senast när hon vann från ledningen via en rapp avslutning. Klockan stannade på 12,4 sista 700m. Hon har tidigare visat att hon trivs som bäst i spets och från ett bra utgångsläge lär man göra ett försök att nå dit även ikväll. Det kommer dock bli tufft att ta sig förbi 1 Billy Idol sida vid sida. Men skulle Carroty ta sig till spets är hon hästen att slå.

9 Mr Carioca hade nog gärna startat med framspår bakom bilen. Detta är en individ som har fem segrar av fem möjliga från spets. Men med tanke på att han har rygg på två startsnabba konkurrenter från start ikväll behöver inte utgångsläget vara helt fel trots allt. Detta är en tuff häst som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Med lte överpace på loppet från start kommer det bli tufft att stå emot Mr Carioca under slutvarvet ikväll.

Nämner även 11 Homeland Pellini som nu har fått två bra lopp för sin nya tränare Peter Erikssons. Formkurvan bör peka uppåt nu och vid gardering ska inte Homeland Pellini inte nonchaleras.

1 Billy Idol är kvick i benen och missar normalt sett inte ledningen från ett perfekt utgångsläge ikväll. Samtliga tre segrar i karriären är tagna från ledningen. Men för Billy Idol handlar det om att inte ödsla med krafterna längs vägen men skulle han lyckas dämpa tempot en bit kan det mycket väl räcka hela vägen. Men det ska dock noteras att han varit struken efter senast och formen är lite diffus.

Min Vinnare: 2 Carroty
Spets efter 500: 1 Billy Idol
Skrällen: 11 Homeland Pellini
Rankingen: A: 2,9 B 11,1,3,7,4,6,8 C 10,5,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Ett fint treåringslopp, 150.000kr att köra om i denna E3 Revansch.

Min förstahäst blir 5 Pure Atlas, om allt fungerar och han tävlar på den höga nivån som vi vet Pure Atlas besitter så är detta hästen som sticker ut i min bok. Att han däremot är lite ojämn i sina prestationer gör dock att Pure Atlas är svår att räkna på. Han har blivit het ett par gånger vilket har slutat med galopp. För två starter sedan gjorde hästen debut för Per Nordström och det blev galopp direkt. Men efter galoppen visade Pure Atlas bra form och gick 09,4 sista 400m. Senast gick han däremot felfritt och höll han klart godkänt från ledningen. Med en felfri insats ikväll är jag inne på att Pure Atlas är hästen att slå i loppet. Tipsetta.

Jag dubblar dock med 6 Game Brodde som är mer jämn och säker i sina prestationer jämfört med Pure Atlas. Senast satt man fast med massor sparat i sin Breeders Crown-final. Med tanke på intryckt den gången är jag inne på att Game Brodde kommer stå för en mersmakande prestation här och plockar med honom på systemet.

2 Bellissimo Face är kvick iväg från start och från ett bra utgångsläge kan detta mycket väl vara ledaren av loppet. Får han se bestämma tempot en bit av loppet kan det bli tufft att brotta ner Kolgjinis treåring över upploppet.

Min Vinnare: 5 Pure Atlas
Spets efter 500: 2 Bellissimo Face
Skrällen:
Rankingen: A: 5,6 B 2,1,3,7,4 C 8,9,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto