DD Tips Örebro 19/1

Publicerad på 19 Jan 2023 - 10:55

DrTrav

DrTrav

19 Jan 2023 - 10:55

DD-tips Örebro Torsdag 19/1

DD-1 1,2,4,8,11,12
DD-2 7 Bransbys Juke Box

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m auto
4 Make It A Star är bättre än vad programraden visar och har ikväll en tilltalande uppgift på pappret. Hon är den troliga ledaren från start och väl i den positionen har två av hennes tre segrar tagits. Skulle Make It A Star få bestämma en bit i spets ikväll kommer hon bli svår att plocka ner. Men vi måste även nämna att det finns andra startsnabba hästar med i loppet som lätt kan göra tempot uppskruvat från start. Vilket såklart är ett minus och en faktor till att jag inte vågar gå rakt ut på Make It A Star ikväll.

2 Global Diplomacy är en av de som kan öppna från start och som kommer utmana både om ledningen initialt men också om slutsegern i loppet. Global Diplomacy trivs i ledningen och skulle hon kunna svara ut Make It A Star från start kan det mycket väl vara så att ingen tar sig förbi henne över upploppet.

Skrällen är 1 G.G.Barbaresco som också är kvick iväg från start. Hon är garanterad ett bra lopp ikväll och uppenbara sig bara luckan tillslut är 5% spännande och hon är ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 4 Make It A Star
Spets efter 500m: 4 Make It A Star / 2 Global Diplomacy
Skrällen: 1 G.G.Barbaresco
Ranking: A 4,2 B 1,12,11,8,10,5,6 C 7,9,3

Dagens Dubbel 2 - 2100m auto
7 Bransbys Juke Box är en V75 meriterad individ som verkligen lever på sin styrka. Han har inga problem med att göra en hel del jobb på egen hand och ett offensivt upplägg från start är att vänta. Formen är dessutom bra, senast gjorde han det bra i som trea i ett tufft stayerlopp. Han står nu påtur för seger och ikväll mot lite enklare motstånd kan det mycket väl vara dags.

4 Västerbo Imtheman är min troliga ledare av loppet och väl i den positionen har han gjort det bra tidigare. På svensk mark är Västerbo Imtheman obesegrad i spets efter sex försök och ska från den positionen räknas tidigt bakom Bransbys Juke Box ikväll.

Nämner även 9 Starbec’s A.To Z. som är vass på speed och som ikväll från ett passande smygläge kan nyttja att Bransbys Juke Box drar upp tempot på loppet. Formen är på topp och får hon bara spara speeden in i det sista kommer det kunna gå undan över upploppet.

Min Vinnare: 7 Bransbys Juke Box
Spets efter 500m: 4 Västerbo Imtheman
Skrällen: 9 Starbec’s A.To Z.
Ranking: A 7 B 4,9,11,6,1,2 C 8,10,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto