V64 Tips Halmstad 24/10

Publicerad på 24 Okt 2022 - 14:13

DrTrav

DrTrav

24 Okt 2022 - 14:13

Veckan inleds med V64 tävlingar från Halmstad. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 4 Conte Prad i den fjärde avdelningen.

V64-tips Halmstad Måndag 24/10
v64-1 6,7,8
v64-2 1,2,4,7,9,10
v64-3 7,12
v64-4 4 Conte Prad
v64-5 1,4,7,8,12
v64-6 5,8,10,11

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad 24/10
DD-1 1,4,7,8,12
DD-2 10,11

10 rader x 20 = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m volt
Bo Westergaard kommer till Halmstad men flera bra segerchanser ikväll. Hon inleder omgången med högkapabla 7 Glide For The Win som kommer med åtta segrar på sina 13 starter är obesegrad på svensk mark efter två besök. Senast besökte hon Åby och vann då på bra sätt efter att gjort jobbet utvändigt om ledaren. Nu är det lång distans vilket inte ska vara en nackdel för denna starka individ som jag räknar med kommer köras offensivt från start. Utan för mycket strul längs vägen ska segerchansen pånytt vara bra och Glide For The Win är mitt förstaval.

Nämner även 6 Hi D. som kommer med bra form efter att stått för flertalet bra insatser på slutet. Hon står på tur för seger och bör från ett bra utgångsläge på mellanvolten kunna tidigt sitta bra till i loppet. Tidig på kupongen vid gardering.

Nämner även 8 Precious Lane som visserligen inte vinner ihjäl sig. Men hon besitter bra fart och kunnande i grunden även om hon har svårt att hålla reda på benen emellanåt. Ikväll är det anmält barfota runt om pånytt och skulle Precious Lane hålla sig till trav hela vägen kan hon vara en tidig skräll vid gardering.

Min Vinnare: 7 Glide For The Win
Spets efter 500m: 7 Glide For The Win
Skrällen: 8 Precious Lane
Ranking: A 7 B 6,8,9,3,1,2,10,4,11 C 5,12,14,13

V64-2 1640m auto
9 Leanne Schermer har trots bakspår över kort distans ett helt okej utgångsläge, detta med tanke på att hon kommer kunna följa med i rygg på startsnabba 2 Aniara Sock och på så sätt sitta bra på det tidigt i loppet. När det dessutom finns flera startsnabba hästar med i loppet så är risken för överpace överhängande vilket också skulle gynna Leanne Schermer som kan avsluta vasst. Med Gustav Johansson i vagnen här i detta Wången Cup försök så finns även en hel del rutin och Leanne Schermer blir mitt förstaval.

2 Aniara Sock är en spännande fyraåring som har visat upp bra kunnande men som inte är helt att lita på. Hon har galopperat i sex av de tio senaste starterna men när hon travar så visar hon både fart och kunnande. Aniara Sock har imponerat vid segrarna i programmet. Aniara Sock har även lyft sig i den amerikanska vagnen och senast Malte Handfast satt i vagnen slutade det med seger från dödens. Hon är väldigt startsnabb och lyckas hon komma till ledningen är mycket vunnet.

Min Vinnare: 9 Leanne Schermer
Spets efter 500m: 2 Aniara Sock
Skrällen:
Ranking: A 9,2 B 7,1,10,11,4,8,12 C 3,5,6

V64-3 1640m auto
Ytterligare ett lopp över kort distans på menyn som jag är inne på står mellan tre ekipage på förhand. Men för att försöka göra något av loppet och skapa stunds i systemet kommer jag plocka med två av dessa på mitt system.

12 Cassius Clay har visserligen fått ett tufft utgångsläge, men han kommer med en imponerande programrad med sex raka segrar och än så länge vet fortfarande inte Cassius Clay hur det känns att förlora. Han inledde karriären med fyra raka segrar på tysk mark och nu i Nimczyks regi har det blivit ytterligare två segrar här i Sverige. Vid båda framträdanden här i Sverige har segrarna tagits på lätta ben från spets. Men Cassius Clay har tidigare även segrat bakifrån. Cassius Clay ser ut att vara en allround individ som fortsatt står billigt inne i loppet sett till kapacitet. Även om bakspår över kort distans är chansartat så är Cassius Clay mitt förstaval.

Jag kommer dock dubbla systemet med den troliga ledaren 7 Ding Dong. Han har nu gjort två starter för Håkan K Persson och kommer med en formkurva som pekar uppåt. Senast vann han enkelt från ledningen och när det nu är anmält amerikansk vagn för första gången säger jag pass upp. Han kan öppna rappt och hittar han till spets blir ekipaget inte lätt att plocka ner för övriga.

Den av de tre betrodda som hamnar utanför systemet är 8 Hurricane Hydrup. Detta är en kapabel dansk treåring som gjort det bra vid sina segrar i programmet. För två starter sedan höll han starkt som tvåa från utvändigt om ledaren i ett kval till Danskt Kriterium. I finalen senast blev det galopp på bortre långsidan med men det fanns gott om obrukade krafter när galoppen kom. Nu har man fått ett tufft utgångsläge och ska möta äldre konkurrenter. Med tanke på att det väntas en del jobb på egen hand dessutom så kommer jag välja att ge emot denna gången. Även om såklart segerchansen finns där med ett passande lopp ikväll.

Min Vinnare: 12 Cassius Clay
Spets efter 500m: 7 Ding Dong
Skrällen:
Ranking: A 12,7 B 8,3,9,11,4,2 C 10,5,6

V64-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 4 Conte Prad. I somras tog man en imponerande dubbel seger på Axevalla och visade då upp hela sitt register. Han är dessutom van att möta tufft motstånd och går ikväll ner i klass en aning. Från ett passande utgångsläge kan Conte Prad tidigt ta hand om ledningen om man vill, men med tanke på hans speed är det inte nödvändigt för att segerstrida ikväll. I min bok är Conte Prad bästa hästen i loppet och jag tvekar inte när jag hamrar in spiken.

Motbud
Främsta motbudet på förhand är 5 Mamaneedshismoney som också gjort det bra i tuff konkurrens på slutet och står bra inne i kvällens lopp. Han kan öppna bra och skulle han snuva Conte Prad trots sida vid sida på ledningen initialt är spets en position Mamaneedshismoney trivs i. Leder loppet länge i så fall.

För den som garderar ska 7 Enjoy Banker nämnas tidigt. Detta är en individ som radar upp andraplatser och borde vara allt närmare en seger för varje gång.

Min Vinnare: 4 Conte Prad
Spets efter 500m: 4 Conte Prad
Skrällen: 7 Enjoy Banker
Ranking: A 4 B 5,7,12,6,3,1,2 C 10,9,11,8

V64-5 2140m auto
7 The Natural gjorde senast comeback efter tre månaders frånvaro och behövde loppet i kroppen enligt tränaren. Trots detta kördes man offensivt och hade då greppet om segern i sista sväng men blev tillslut ikappsprungen efter att det blivit trötta ben tillslut. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt och med tanke på The Naturals styrka och inställning räknar jag med ett på nytt offensivt upplägg ikväll. Till ledningen eller fram i dödens och därifrån sen diktera tempot. Sett till kapacitet och kunnande ska man med en normal prestation ikväll ha bra segerchans.

Skrällen är 12 All In Face som besitter bra kunnande vilket han visade senast vid segern. Dessförinnan har han två galopper i raden vilket samtidigt gör honom svårbedömd. Men formen är bra och med tanke på ett favoriten troligtvis vill hålla tufft jämnt tempo hela vägen så kommer det gynna en felfri All In Face om kommer kunna avsluta vasst den sista biten.

Nämner även 9 Fantom Godiva som visat bra kunnande för klassen. Men som är lite ojämn i sina prestationer. Senast visade han bra form när han höll bra som tvåa. Skulle Fantom Godiva prestera bra här ikväll behöver inte utgångsläget vara fel utan han ska ses som ett tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 7 The Natural
Spets efter 500m: 7 The Natural
Skrällen: 9 Fantom Godiva
Ranking: A 7,12 B 9,1,4,3,2,5,6 C 11,10,8

V64-6 2140m volt
11 Ferrari Sisu är en häst med bra grundkapacitet som senast vann på enkelt sätt är klockan stannade på 1.12,4 över 3000m. Formen är bra och även om segrarna uteblivit (bortsett från senast) på slutet så har prestationerna varit bra. Det är såklart aldrig enkelt med 60 meters tillägg över medeldistans. Men att det inte blev ett helt startfält är till hans fördel. Jag håller Ferrari Sisu som mitt förstaval i loppet även om det är givet att gardera.

Skrällen är 10 Elegant C.N. som kommer med bra form och var senast ute och presterade i två heat samma dag. Han vann det första heatet från dödens och var sedan tvåa från ledningen i andra. Med ett passande smyglopp här ikväll är Elegant C.N. en häst som kommer kunna avsluta bra och som ska räknas tidigt vid gardering.

5 Crown Wise As var senast inblandad i tuff öppning från start men höll sedan klart godkänt hela vägen in i mål via en snabb avslutning. Crown Wise As har visat upp högt kunnande när han presterar på topp och är samtidigt inte beroende av något speciellt upplägg på loppet för att blanda sig i segerstriden. Även detta är en tidig segerkandidat i loppet.

Min Vinnare: 11 Ferrari Sisu
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Elegant C.N.
Ranking: A 11,10,5 B 8,3,9,7,6 C 2,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto