V64 Tips Halmstad 27/2

Publicerad på 27 Feb 2023 - 10:32

DrTrav

DrTrav

27 Feb 2023 - 10:32

Veckan inleds med V64 tävlingar från Halmstad och min lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med två spikar, 8 Wish Me Luck i den andra avdelningen och 7 Lawrence Boko i den tredje.

V64-tips Halmstad Måndag 27/2
v64-1 1,3,10
v64-2 8 Wish Me Luck
v64-3 7 Lawrence Boko
v64-4 2,3,4,5,8,11,12,1
v64-5 4,6,7,8,9,10
v64-6 1,4,7,9,11

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Måndag 27/2
DD-1 4,6,7,8,9,10
DD-2 7 Zola Love

6 rader x 40 = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
Trots att det inte blev ett fullt fällt i inledningen vilket såklart gynnar tilläggs hästarna så rankas 1 Prutti di Mare etta i loppet. För två starter sedan satt han fast med sparade krafter över linjen i ett V75 lopp och gången innan visade Prutti di Mare upp sin speed i en vass avslutnigng. Från ett bra utgångsläge i volten är Prutti di Mare min troliga ledare av loppet ikväll och skulle han sen få bestämma tempot en bit av loppet kommer Prutti di Mare bli svårpasserad här.

10 Demir K.M.E. är dock ett givet motbud på tillägg. Senast slutade Hanna Lähdekorps travare trea över lång distans på V75. Demir K.M.E. har visat bra form en längre tid och har visat att han tål att göra en del jobb på egen hand om det krävs. Men han är samtidigt vass på speed om man skulle få lifta med. Oavsett hut loppet blir kört så kommer Demir K.M.E. utmana Prutti di Mare om segern ikväll.

Conrad Lugauers 3 Thundrfrmdownunder är en spännande fyraåring som ikväll skulle kunna få loppet. Thundrfrmdownunder har inlett karriären lovande, det har blivit tre segrar på sina sex starter och han har aldrig varit sämre än trea. Han har även tagit två av sina segrar från spets men med tanke på att han ännu inte har samma hårdhet som konkurrenterna ovan så räknar jag med att Conrad Lugauer nöjer sig med ett passande lopp i rygg på ledaren ikväll. Men trots detta ska han inte nonchaleras i segerstriden vid gardering.

Min Vinnare: 1 Prutti di Mare
Spets efter 500m: 1 Prutti di Mare
Skrällen: 3 Thundrfrmdownunder
Ranking: A 1,10 B 3,7,6,9,2 C 5,4,8

V64-2 2640m volt
Här hittar vi omgångens förts spik, 8 Wish Me Luck. Han ser ut att ha en passande uppgift framför sig ikväll. Långdistans och endast nio startande ekipage ses som ett plus för formstarka Wish Me Luck. För tre starter sedan gick man imål med sparade krafter, då hette motståndet Donizetti, Hurricane River och Zaffiro Jet. Ikväll är motståndet helt annorlunda. Wish Me Luck kommer ikväll tidigt kunna sitta bra till i loppet och med tanke på hans fart och kunnande är jag inne på att han blåser förbi samtliga när attacken väl sätts in.

Motbud
Främsta motbudet på förhand är 2 Humble Stance. Tränaren Tomas Malmqvist har under en längre tid lyft fram Humble Stance i träningen. Hittills har det dock inte riktigt lossnat på tävlingsbanan. Men när det väl gör det ser detta ut att vara en individ som besitter egenskaper för att klättra en bit i klasserna.

Nämner även 4 Oskar Run som vi vet är en vass avslutare. Han stod för en bra prestation senast. Oskar Run besitter bättre kunnande än vad resultatraden antyder och vid gardering ska han inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 8 Wish Me Luck
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Oskar Run
Ranking: A 8 B 2,4,9,3,7,1 C 6,5

V64-3 2140m auto
7 Lawrence Boko blir min andra spik i omgången. Rick Ebbinge har full form på stallet för dagen och till start ikväll kommer hans Lawrence Boko med tre raka segrar på kontot. Insatserna har varit mersmakande och Lawrence Boko har visat sig både vass på speed samtidigt som han tål att göra grovjobb på egen hand om det skulle krävas. kväll väntas ett offensivt upplägg från start och oavsett om det blir tidig ledning eller inte så har Lawrence Boko bra segerchans i min bok och jag spikar.

Motbud
13 Polemateus har visat sig besitta bra fart för klassen och har nu tagit ytterligare kliv i utvecklingen hos Sandra Anic. Utgångsläget är inte det bästa och Polemateus är beroende av en del tur. Men skulle det klaffa under loppet kommer man kunna speeda ner många över upploppet tillslut.

Nämner även 6 Rustico som inte är att lita på med sina nio galopper på 16 starter. Men felfri har han visat bra kunnande och är rapp från start. Skulle man ikväll få en bra position är detta en skräll som inte ska glömmas bort.

Min Vinnare: 7 Lawrence Boko
Spets efter 500m: 7 Lawrence Boko
Skrällen: 6 Rustico
Ranking: A 7 B 13,6,1,3,5,9,12,10 C 2,4,15,11,8,14

V64-4 1640m volt
8 Leandro Boko kommer med en formkurva som pekar uppåt och har visat sig vara vass på speed. Senast avslutade han okej från rygg på ledaren. Utgångsläget är visserligen inte det bästa med snävt spår i volten, men skulle det lösa sig för Leandro Boko från start är detta min tipsetta i ett öppet lopp på förhand.

3 Vikens Takecool var inte som bäst senast men men för två starter sedan vann man på bra sätt från spets. Skulle Vikens Takecool studsa tillbaka snabbt och prestera som vida segern kommer man vara långt framme när mållinjen närmar sig i detta kortlopp.

11 A Perfect Lover kommer med bra form och har ett spännande utgångsläge med springspår på tillägg. Öppnar han bra kommer A Perfect Lover tidigt sitta bra till och är given vid gardering.

2 It’s A Promise blev lite väl het för två starter sedan. Då öppnade hon kvickt och drog på i 40m ledning före övriga. Att det blev trötta ben tillslut är inget att säga om. Men då var loppet 2140m och att det nu är 1640m ses som ett klart plus. Senast galopperade hon visserligen dubbelt. Men It’s A Promise visade trots detta bra fart och avslutade snabbt över upploppet. Felfri ikväll kommer hon troligtvis sitta i spets och med tanke på den korta distansen kan det sen räcka hela vägen denna gången.

Min Vinnare: 8 Leandro Boko
Spets efter 500m: 2 It’s A Promise
Skrällen: 2 It’s A Promise
Ranking: A 8,3 B 11,2,12,5,4,13 C 7,6,9,1,10

V64-5 1640m auto
4 Only Cash O.C. gjorde senast comeback efter ett längre uppehåll och visade då ingen ringrost. Hann vann tillslut enkelt från spets och nu med lopp i kroppen bör formen knappast vara sämre ikväll. Only Cash O.C. är en speedig individ som trivs med förutsättningarna ikväll och när dessutom Kim Eriksson förstärker i vagnen är ekipaget min tipsetta.

6 Victory galopperade innan start senast men visade trots detta bra form i sin upphämtning, klockan stannade på 14,6 i 1900m. Det blev även sparade krafter med sig över linjen och Victory skrevs upp i boken för nästagångare. Visserligen är han inte helt enkel och har galopperat i sju av sina tolv starter men kapaciteten är hög när han väl fungerar. Även om kort distans inte är någon fördel så har han vunnit över distansen tidigare.

7 Ici Moi är jämn och stabil i sina insatser och skulle han bara komma vettigt till från start är detta en spännande skräll i loppet. Han ska tävla med amerikansk vagn för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 4 Only Cash O.C.
Spets efter 500m: 4 Only Cash O.C.
Skrällen: 7 Ici Moi
Ranking: A 4,6 B 7,8,10,9,,2,1 C 5,3

V64-6 1640m auto
7 Zola Love är mitt förstaval här i avslutningen. Detta är ett sto som är kvick i benen och som kan öppna kvickt. Hon har tagit fyra av sina sex segrar från spets så räkna med att Kim Eriksson kommer sända iväg vad han kan från start ikväll. För två starter sedan testade hon kort distans för första gången och vann då på överlägset sätt. Senast blev det oväntat galopp på upploppet i ett tuffare lopp. Med en normalprestation här ikväll är jag inne på att övriga får svårt att rå på Zola Love ikväll.

4 Cassiopea Font är en som kommer utmana om ledningen initialt. Hon har tagit samtliga tre segrar på svensk mark från spets och är dessutom är hon anmäld med amerikansk vagn ikväll vilket är ett plus. Det som dock är negativt är att det är skor på hovarna men Cassiopea Font ska trots allt räknas som ett tidigt motbud i loppet.

1 Tjurkhults Stella gjorde senast debut för Peter H Sjöberg och vann då direkt på bra sätt. Nu med lopp i kroppen bör även formkurvan vara vassare nu. Utgångsläget är spännande och Tjurkhults Stella är garanterad ett bra lopp oavsett om det blir spets eller inte. Till låg procent är detta en tidig skräll att betala för vid gardering.

Min Vinnare: 7 Zola Love
Spets efter 500m: 7 Zola Love / 4 Cassiopea Font / 1 Tjurkhults Stella
Skrällen: 1 Tjurkhults Stella
Ranking: A 7 B 4,1,9,11,12,5,6 C 10,8,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto