V75 Tips Bjerke 5/11

Publicerad på 3 Nov 2022 - 23:51

DrTrav

DrTrav

3 Nov 2022 - 23:51

V75-tävlingarna fortsätter, vi gör idag resan över till grannlandet Norge för att genomföra tävlingarna på Bjerke. Nedan följer mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar, 4 Wish Me Magic i den femte avdelningen och 3 Cronos Degli Dei i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Bjerke Lördag 5/11
V75-1 1,3,6
V75-2 3,5,6,9,11
V75-3 1,3,4,10
V75-4 1,4,5,8,10
V75-5 4 Wish Me Magic
V75-6 3 Cronos Degli Dei
V75-7 1,2,3,6,7,9,10

3136 rader x 0,50 = 1568 kr

DD Tips Bjerke Lördag 5/11
DD1: 3 Cronos Degli Dei
DD2: 1,2,3,6,7,9,10

7 rader x 30kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2100m auto
1 A Perfect Dutchess är segerstaplare som inför den senaste starten hade fyra raka segrar på kontot. Senast fick man man göra jobbet i dödens men höll trots detta farten bra hela vägen. Från stallet är man optimistiska och menar på att formen är bra och utgångsläget är tilltalande. Skulle man lyckas försvara innerspåret från start och vara den som tar han om ledningen efter en bit kommer A Perfect Dutchess inte bli lätt att ta sig förbi för övriga.

6 Global Collection visade bra kunnande redan som treåring men fick det aldrig riktigt att lossna då efter att brottats med en hel del strul. Men under året har Fredrik Walins fyraåring tagit stora kliv och har under året varit ute och tampats med de allra bästa i kullen. Hon kommer nu med två raka segrar på kontot och senast slog hon hästar som Lara Boko och Bentley Gar. Global Collection är allround och besitter både styrka och fart som kommer göra henne segeraktuell även idag om hon presterar som på slutet.

Nämner även 3 Global Yankee som är kvick i benen och kan öppna bra. Han har ett passande utgångsläge och bör kunna få ett snällt smyglopp här. Får Global Yankee sen ligga på rulle och spara speeden kommer han kunna avsluta kvickt den sista biten.

Min Vinnare:1 A Perfect Dutchess
Spets efter 500: 1 A Perfect Dutchess
Skrällen: 3 Global Yankee
Rankingen: A: 1,6 B 3,11,4,8,9,7,10 C 12,5,2

V75-2 2600m auto
8 Alegrito var för tre starter sedan ute i ett uttagningslopp till norska Derbyt och vann då sitt försök på bra sätt. I den efterföljande finalen blev han favorit på toton men fick ett tufft lopp i dödens och det blev stumma ben tillslut. Senast visade han dock att formen är bibehållen när han vann på bra sätt och avslutade vasst via 11,5 sista 1000m. Alegrito är en stark och tuff individ som idag gynnas av den längre distansen och även om utgångsläget inte är det bästa så är jag inne på att han bara kommer vara tuffast tillslut.

3 Mercenary besitter härlig inställning men får inte alltid stilen att stämma. I de två senaste framträdanden har aktionen inte fungerat fullt ut men de gånger han travar så har Mercenary visat upp högt kunnande. I början av året blev det tre raka segrar där han bland annat gick 12,8 över 2140m. Att tränaren Jörgen Westholm har siktat mot det här loppet en tid nu ser jag också som positivt. Jörgen är vass på att ställa iordning och han är väl medveten om vad som krävs för att Mercenary ska prestera här idag. Kommer man till ledningen från ett bra utgångsläge är man hästen att slå för 8 Alegrito.

Min Vinnare: 8 Alegrito
Spets efter 500: 8 Alegrito
Skrällen:
Rankingen: A: 8 B 3,6,11,5,12,5,9,7 C 1,10,2

V75-3 1609m auto
10 Stoletheshow vet vi är en topphäst som lever på sen speed. Han kommer senast från VM-loppet på Yonkers i USA där han fick en otacksam resa och blev dessutom påkörd under slutvarvet. Nu har man laddat om för dagens uppgift och tränare Frode Hamre låter uppåt kring sin häst på förhand. Sett till sitt kunnande ska han trots sitt bakspår över kort distans ses med chans att speeda ner samtliga över upploppet. Förstavalet i loppet.

Framhåller även 1 Laradja Vrijthout som inte är helt att lita på men som vi vet besitter mycket bra kunnande när han presterar på topp. Helt otroligt är det också att han nu för femte gången i följd lottats till innerspåret bakom bilen. Laradja Vrijthout är väldigt kvick bakom bilen och sköter han sig är detta den troliga ledaren av loppet. I den positionen trivs han som bäst och många minns kanske uppvisningen han hade på Solvalla under Elitloppshelgen tidigare i år när klockan stannade 1.09,4 över 1640m.

3 Ble du Gers är en tuffing som trivs bäst när han är med i främre träffen. Han går alltid jämnt och bra hela vägen in i mål och när det nu aviseras helstängt huvudlag för första gången känns det spännande. Blir det tempo på loppet från start är hans styrka är alltid svår att mäta sig med.

Min Vinnare: 10 Stoletheshow
Spets efter 500: 1 Laradja Vrijthout
Skrällen:
Rankingen: A: 10,1 B 3,4,2,9,5 C 8,6,7

V75-4 2100m auto
10 Bold Request har visat härlig utveckling hela året och kommer nu med fyra segrar på de fem senaste starterna. Senast vann han på bra sätt från ledningen och även om utgångsläget nu med bakspår är annorlunda så är det detta en allround individ som jag anser har bra segerchans här. Förstahäst.

8 Imperatur Am har minst pengar på sig i loppet, men sett till kunnande och kapacitet är detta en individ som spås en ljus framtid. Han var bland annat inkvalad till det svenska travderbyt senast. Nu har man visserligen varit struken inför dagens start och utgångsläget är inte det bästa. Men trots detta är jag inne på att Imperatur Ams grund kunnande räcker långt här. Given på kupongen.

5 Feel The Benefit var tränaren Fredrik Wallin väldigt uppåt på inför näst senast, detta var trots att man hade ett tufft utgångsläge och motståndet var bra. Den gången fungerade inte Feel The Benefit optimalt men höll ändå bra som trea imål. Senast fick man kanske retroaktiv utdelning då Feel The Benefit var grym när han vann trots ett väldigt tufft lopp. Formen är uppåt och att det nu är Björn Goop i vagnen för första gången känns spännande.

Nämner även 4 Fortnite som inte är helt att lita på men han har däremot sett mer stabil ut på slutet. Fortnite kan öppna rappt och från stallet meddelar man att det är full laddning från start som gäller. Lyckas man hitta till spets är mycket vunnet. Till låg procent kan detta vara en tänkbar kantboll att plocka med på systemet.

Min Vinnare: 10 Bold Request
Spets efter 500: 5 Feel The Benefit / 4 Fortnite
Skrällen: 4 Fortnite
Rankingen: A: 10,8,5 B 4,1,7,2,6,3 C 12,11,9

V75-5 1609m auto
4 Wish Me Magic har stått för flertalet bra prestationer för tränaren Hanna Lähdekorpi. Senast fick han dock ett snällare lopp och gick imål med krafter sparade, krafter som kan komma väl till pass idag istället. Nu från ett passande utgångsläge räknade jag med ett mer offensivt upplägg från start och på förhand är detta mitt förstaval i loppet. Till tilltalande procent tycker jag även detta är en spelvärd spik i omgången.

Motbud
8 Caruso är Frode Hamres val i loppet. Detta är en individ som imponerat på slutet och senast vann man enkelt på bra sätt. Utgångsläget är inte det bästa men klaffar det bara lite från start idag är detta en häst som rent kapacitetsmässigt är med och gör upp om segern idag.

Framhåller även 2 Manual Flight som är en kapabel häst för sammanhanget men som dessvärre kommer med två raka galopper på slutet vilket gör honom svårbedömd. Men det finns förklaringar till galopperna menar man från stallet och när man nu väljer att starta med bilstart igen gör det att man är mer förhoppningsfull på förhand. Utgångsläget är passande och travar han iväg som han ska är Manual Flight den troliga ledaren av loppet initialt.

5 Missing Tooma visade bra form senast när han vann på överlägset sätt efter att fått ett passande lopp av kusk och tränare Paw Mahony.

Min Vinnare: 4 Wish Me Magic
Spets efter 500: 2 Manual Flight
Skrällen: 8 Caruso
Rankingen: A: 4 B 8,2,5,1,9,3,11 C 10,12,7,6

V75-6 1609m auto
3 Cronos Degli Dei kommer med imponerande fem raka segrar på kontot och intrycken i loppen har varit mersmakande. Alessandro Gocciadoros fyraåring kördes senast passivt men när luckan väl kom och han vreds på ute i spåren med 500m kvar lämnade han sina konkurrenter över upploppet. För två starter sedan visade han startsnabbhet bakom bilen och segern blev tillslut enkelt från spets. Idag är utgångsläget passande och det troliga idag är att Ready Cash avkomman tidigt sitter i spets och i den positionen är Cronos Degli Dei hästen att sen slå för övriga. Men även från andra utgångslägen är Cronos Degli Dei en given segerkandidat. Spik.

Motbud
9 Seven Nation Army fick senast visa upp sitt kunnande när han vann på bra sätt. Detta efter att ha några tveksamma prestationer i ryggen. Nu pekar formkurvan uppåt och fyraåringen trivs med bakspår som idag. Får han spara speeden in i det sista kan han avsluta mycket kvickt den sista biten.

5 Get A Wish, den danska derbyvinnaren som vann försök och final på ett positivt sätt. Nu är det täta starter vilket är ett frågetecken, men det som är positivt är att Get a Wish aldrig behövde gå i botten senast. Till låg procent kan detta vara en spelvärd skräll för den som garderar.

Min Vinnare: 3 Cronos Degli Dei
Spets efter 500: 3 Cronos Degli Dei
Skrällen:
Rankingen: A: 3 B 9,5,7,4,1,6 C 8,2,10

V75-7 2100m auto
6 Rose Hill D.E. är en raket från start och kommer dessutom med bra form här. Vi i sverige kanske minns henne från sin sejour hos Svante Båth men numera tränas detta fyraåriga sto av Rick Ebbinge. Trots spår en bit ut idag är jag inne på att hennes snabbhet tar henne tidigt till ledningen och väl i den positionen kan sen Ebbinge välja taktik. Men oavsett om det blir spets eller rygg på ledaren så är hon garanterad ett bra lopp och ska ses som en given segerkandidat.

3 Callas är ingen blixt från start men kommer från ett bra utgångsläge kunna sitta bra till i loppet trots allt. Tränaren Frode Hamre låter optimistisk på förhand. Callas är vass på speed och skulle hon idag få smyga med in i det sista kommer hon inte bli lätt att stå emot över upploppet här.

Nämner även 7 Elvira Damgård som är en rejäl individ som staplat segrarna på hög den senaste tiden. Senast var hon på besök i Sverige och vann då via ett starkt slutvarv. Elvira Damgård är allround och kan dessutom öppna bra från start. Skulle hon hitta en bra position från start måste hon räknas tidigt i ett lopp som detta.

Min Vinnare: 6 Rose Hill D.E.
Spets efter 500: 6 Rose Hill D.E.
Skrällen: 7 Elvira Damgård
Rankingen: A: 6 B 3,7,10,9,2,1,4,11 C 12,8,5

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto