LelleSandahl

LelleSandahl

Förnamn:
Efternamn:
Ålder:
Stad:
Sysselsättning:

Falken och brassarna!

17 Juni 2018 - 12:02

VM är i full gång och i dag kliver en av de största favoriterna Brasilien in i matchen. Jag har hittat ett spel där mot Schweiz men också i Superettan!


Och det är där vi börjar. I den anrika andraligan där Jönköpings Södra tar emot serieledarna. J-Södra börjat säsongen uselt och var tvungna att göra sig av med Jörgen Wålemark. En märklig rekrytering då han står för en enkel och ganska köttig fotboll, och där Jimmy Thelin ändå hade byggt upp ett spel som var mer effektivt och med tydliga löpvägar. 

Jag skulle nog säga att så som Falkenberg spelar under Hasse Eklund, det påminner mycket om hur J-Södra lirade under Thelin. FFF är ruggigt löpvilliga och det är tydligt hur alla är inkörda på spelidén. Att få ner bollen i djupled och med så många maxlöpningar som möjligt. Det är svårt att försvara sig mot för det går jäkligt snabbt när FFF kommer med fart. 

Den nya J-Södra-coachen har fått stopp på lagets blödning och poäng har börjat trilla in. Samtidigt känns det inte som man är ett lag för toppen med tanke på starten och hur man fått börja om i sitt tänk. Falkenberg har allt att spela för i toppen, ett väldigt bra truppläge och av någon anledning ett högt odds. 

  Speltips Odds
J-Södra - Falkenberg
Superettan, Fotboll
2.00
 


20:00 väntar dagens höjdpunkt. Brasilien kliver in med VM och gör det mot Schweiz. De rödvita i all ära - men det vore ju en ruggig skäll om Brasilien inte vann den här matchen. Bättre spelare på varje position och en Neymar framåt som vi alla vet kan avgöra matcher på egen hand. 

På bänken kommer det sitta spelare som hade startat i majoriteten av VM-lagen och det har sett bra ut både spel- och resultatmässigt inför den här matchen. Flera raka segrar och knappt några insläppta mål. Så här lirar jag: 


  Speltips Odds
Brasilien - Schweiz
VM, Fotbolls-VM
2.20
 


Så ser det ut för min del i dag! 


Hur spelar ni? 


@lellesandahl på twitter

  Mina 10 senaste speltips Odds
Varberg - Helsingborg
Superettan, Fotboll
1.91
Uruguay - Saudiarabien
VM 2018, Fotboll
2.12
Brasilien - Schweiz
VM, Fotbolls-VM
2.20
J-Södra - Falkenberg
Superettan, Fotboll
2.00
J-Södra - Falkenberg
Superettan, Fotboll
2.00
Strömsberg - Täby
Division 2 norra Svealand, Fotboll
2.25
Halmstad - Helsingborg
Superettan, Fotboll
1.83
Aspudden - Nyköping
Svenska cupen, Fotboll
174
Gais - Örgryte
Superettan, Fotboll
1.87
Motala - Sleipner
Division 2 södra Svealand, Fotboll
1.80