Om Packers skall ha en reell chans att vinna mot 49ers i natt, då måste Packers offensiv spela i trans, snabbt finna momentum och snabbt komma till ledning. Det kan man göra om QB Aaron Rodgers levererar som han kan. I år ligger hans snitt på 249,7 yards per game med 28 touchdowns mot låga 4 interceptions. I den första slutspelsmatchen mot Seahawks var Rodgers sitt vanliga själv igen och dominerade i den första halvleken. Packers spelade sedan på den ledningen i andra halvlek och det handlade om att inte göra misstag. Rutinerade Rodgers stod upp och spelade som sagt kanske sin bästa match på länge.

Ha i åtanke att Aaron Rodgers är från Chico, Kalifornien. Han är van att spela i sol och värme lika mycket som han är van att spela i snö och på tundra. Han har en Super Bowl-ring från 2010. Det är nio år sedan han hade chansen att nå en Super Bowl. Rodgers kommer vara N'Sync. Frågan kvarstår dock; räcker det?!

Jag bygger mitt spel på att Rodgers får in ett par långa bollar under kvällen. Då springer antal yards fort. Om Bakthiari och Bulaga skyddar honom i passningsfickan (blir tufft, men fullt möjligt), då är det god chans att Rodgers relativt enkelt når 233,5 yards. Eller rättare sagt; han måste upp i de nivåerna för att skapa touchdowns och poäng för sitt lag.

De tre statsen som tilltalar mig är; rutinen (18 playoff games), comebackernas mästare (16 comebacks) och till den statsen som gör att jag gärna ger bollen till Rodgers när det är 2 minuter kvar av matchen. Rodgers har 23 (!) game winning drives under bältet. Det är dödligt bra.

Jag spelar Rodgers över 233,5 yards till oddset 1,83 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip