Speltips NFL - långtidsspel

SPORT

Amfotboll

LIGA

NFL

PUBLICERAD

31/08/2022 01:36

post-img

NFL - långtidsspel

SPELSTOPP

09/09/2022 02:20

4 rekar, kommer ev. fler
1.90-7
bet365
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Speltips NFL - långtidsspel

Bjorken128

Bjorken128

PUBLICERAD

31/08/2022 01:36

PUBLICERAD

31/08/2022 01:36

SPELSTOPP

09/09/2022 02:20

SPORT

Amfotboll

LIGA

NFL

7
post-img

NFL - långtidsspel

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 1.90-7
Tips 4 rekar, kommer ev. fler
bet365
Gå till bet365
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Nu är det snart dags, nästa vecka drar äntligen NFL igång igen - så som vi längtat!

Jag kommer för 8:e säsongen i rad reka spel så gott som varje vecka, oftast landar det in runt 10 rekar/veckan från min sida. Vissa veckor mer, vissa veckor mindre. Alla spel jag rekar är spel som jag anser att det finns gott värde i, men självklart kommer tyvärr inte alla att hitta hem.

De senaste 7 säsongerna har jag alltid redovisat alla spel i min spelbok för säsongen. I år verkar inte det vara möjligt då funktionaliteten på denna sida verkar gått ner sig, och jag kommer numera inte åt att ha en spelbok här.

De tidigare 7 säsongerna har alla slutat på gröna siffror, även om det förra säsongen var rejält på det berömda då jag hamnade i uppförsbacke under första halvan av säsongen och sen fick kämpa mig tillbaka. Landade till slut på en ROI på imponerande *host host* 100,17%; det vill säga att man i princip fick tillbaka pengarna man satsat om man spelat på alla mina rekar under säsongen haha. Klart sämsta säsongen hittills; och jag hoppas på att vi denna säsong tar oss tillbaka till framgångarna som tidigare år redovisat.

Nåväl. Inför säsongen har jag ett par rekar att delge som är långtidsspel. Jag vet att det inte är allas "cup of tea" att vänta ett halvår på att få rätta spel, men jag tycker det finns värde i följande rekar. Alla rekas med 10/10 units, vilket är standarden på mina rekar om inte annat anges.

Rygga på egen risk, och lycka till!

1) Bills att vinna Super Bowl @7 (@ Unibet ) 6/10

Bills har på förhand det klart slagkraftigaste laget i ligan. Man har i princip behållit det bra lag man hade förra säsongen med QB Josh Allen i spetsen, och egentligen bara förstärkt laget med några pusselbitar som rutinerade försvarspjäsen Von Miller. Man hade ett utmanarlag redan förra säsongen, och ser ut att vara redo att ta steget i år. Man har goda möjligheter att bli seedade 1:a i AFC vilket innebär att man får stå över förstarundan i slutspelet.

Jag håller Bills som klara favoriter till titeln kommande säsong, och är helt säker på att det kommer finnas möjligheter att sälja av detta spel under slutspelet till vinst om man känner sig osäker inför en konferensfinal eller så. Klart värde i detta!



2) Bengals att vinna AFC North @2,70 (@ Unibet ) 10/10

AFC North består av Bengals, Ravens, Browns och Steelers.

Steelers har efter förra säsongen tappat sin mångåriga QB Ben Roethlisberger, och nu står det mellan Mitch Trubisky, Mason Rudolph och rookien Kenny Picket att få ta över. Favorit till jobbet är just nu Mitch Trubisky, men det är inte en gubbe jaq har ett särskilt gott öga till. Tycker inte att han levererat på en nivå som gör att han ska ha ett start-gig i NFL. Dock är inte Rudolph något bättre, och Picket är en oprövad rookie.

Laget har dessutom en bedrövlig offensiv lina, och kommer få det oerhört tufft att undvika divisionens jumboplats, trots ett bra försvar.

Browns har ju ett i grunden bra lag. Man har också gjort en storsatsning och värvat in en av ligans mest framstående QB:s i Deshaun Watson från Texans. Problemet? Watson är avstängd 11 av 17 matcher pga de anklagelser han dragit på sig om sexuellt ofredande av 20+ kvinnor. Lite segt för Browns som gett Watson ett kontrakt värt 230 miljoner dollar garanterade, och så missar han 2/3 av säsongen. Browns kommer få gneta på under en stor del av säsongen utan sin QB, och även om backupen är bättre än Steelers QB:s så tror jag man får det kämpigt att tampas med Ravens och Bengals.

Ravens har potential att vara ett riktigt bra lag, och hålls av spelbolagen som favorit att vinna divisionen (2,40 i odds). Man har ett bra försvar, och - om alla håller sig friska - ett riktigt bra springspel med QB Lamar Jackson som främsta anledning. Lamar är ligans mest explosiva QB, och kan springa väldigt bra med bollen. Det han har fått kritik för är sitt passningsspel, och även om han kanske inte ser ut som en traditionell QB i passningsfickan tycker jag ändå att den kritiken är något ogrundad. Lamar kan faktiskt passa bollen och statistiken är inte så dålig som det låter när en del förståsigpåare pratar om honom.

Dock har man inte några monsteralternativ till passningsmottagare. Man har sin mycket duktiga TE Mark Andrews och man har en duglig WR i Rashod Bateman. Sen är det tomt på mottagare. Det gör att man i mina ögon kan riskera att bli lite för lättlästa. När man möter Ravens handlar det om att få stopp på springspelet, och att markera upp Andrews och Bateman. Då har jag svårt att se Ravens hitta något motdrag över tid.

Bengals då? Man var ju i Super Bowl förra året; varför är man inte favoriter att vinna ens sin division i år? Well, dels ska det sägas att man förra säsongen "blev heta" i rätt läge inför och under slutspelet. Sett till hela säsongen så var det en överproduktion i slutspelet. Det största problemet för Bengals förra säsongen var den offensiva linan, som var under all kritik. QB Joe Burrow var den QB som sackades allra mest i ligan (70 gånger!!), och hade väldigt lite tid på sig att hitta sina stjärnpassningsmottagare Chase, Higgins och Boyd - en av ligans allra bästa mottagarlina.

Till i år har även lagledningen sett problemet, och åtgärdat det (förhoppningsvis). Man har verkligen satsat på att åtgärda den offensiva linan, och enligt Pro Football Focus' ranking av de offensiva linorna så rankas Bengals offensiva lina nu som 7:e bäst i NFL inför säsongen. Visst; det ska klaffa på banan också, men det KAN INTE vara sämre än förra året utan Burrow bör verkligen ha en klart skönare tillvaro under 2022 än vad han hade under 2021.

Jag tycker att Bengals ska vara knappa favoriter att vinna divisionen framför Ravens, och ser Browns som ett långskott och Steelers som att de inte behöver ha några odds på sig att vinna divisionen (i princip). Jag skulle säga att Bengals har ca 45% chans att vinna, Ravens 35%, Browns ca 15% och Steelers ca 5%. Jag tycker därmed att Bengals att vinna divisonen är spelbart ner till ca 2,25, och när vi då erbjuds 2,70 tycker jag att det bara är att tacka och ta emot.


3) Amon-Ra St Brown över 850,5 receiving yards @2,00 (@ bet365 ) 10/10

Amon-Ra St Brown slog igenom med dunder och brak i slutet av förra säsongen och var en dominant spelare i Lions anfallspel från vecka 13. St Brown hade under säsongen 2021 totalt 912 receiving yards, varav 560 kom de sista 6 matcherna. Han har nu positionerat sig som tydlig WR1 i Lions, och även om man kanske inte kan förvänta sig att han över hela säsongen ska prestera på det sättet han gjorde i slutet av förra säsongen, så kommer han matas med fler passningar från start den här säsongen.

Jag tror att det finns goda chanser för Amon-Ra St Brown att gå över 1000 receiving yards kommande säsong. Med tanke på att Unibet erbjuder 1,95 för över 880,5 så tycker jag dock att man ska vara väldigt snabb på att hugga bet365 som erbjuder dubbla degen på en lina med 30 färre yards, 850,5.


4) New Orleans Saints över 8,5 vinster i grundserien @1,90 ( bet365 ) 10/10

Förra säsongen vann Saints 9 matcher i grundserien. Detta trots att man hade enorma problem med QB-positionen efter att Jameis Winston skadat sig under första halvan (spelade 7 matcher, och man var 5-2 efter hans matcher). Efter hans skada så blev det hej kom och hjälp mig-virrvarr med Trevor Siemian och TE Taysom Hill som fick vikariera som QB, och det var tydligt att ingen av dom har något att göra som startande QB i NFL.

Nu är Winston tillbaka, och han har dessutom ett klart uppgraderat stall av lekkamrater i passningsspelet. Michael Thomas är - äntligen! - tillbaka, efter 2 skadefyllda säsonger. Han lär såklart inte vara på sin högsta nivå, men var trots allt en av ligans absolut bästa WR:s innan sin skadeproblematik, och kommer vara väldigt nyttig. Dessutom har man plockat in rutinerade Jarvis Landry som också kommer göra stor nytta, likväl som något hajpade draftvalet Chris Olave.

Dessa tillskott kommer också förbättra möjligheten för RB Alvin Kamara att visa upp sig från sin bästa sida, och tillsammans kan dom förhoppningsvis väga upp något för den mediokra offensiva linan man ställer upp med. Grejen med Saints är dock att deras offensiv inte behöver vara de som drar laget till segrar; det kommer nämligen deras försvar att göra.

Saints försvar är ett av ligans allra bästa, och om de bara fortsätter göra på den inslagna vägen samtidigt som offensiven bara är halvduglig (jag tror chansen finns att offensiven kommer överraska positivt om Winston håller sig frisk) så kommer man vara ett farligt lag för alla motståndare.

Man har också ett mycket fördelaktigt schema med en på pappret svag division utöver Bucs (som man dock haft bra koll på senaste åren, vann bl.a. båda matcherna förra säsongen) med 2 av ligans sämsta lag i Falcons och Seahawks. Bara i divisionsmatcherna bör man kunna plocka 5 vinster. Då räcker det med 4 vinster på resterande 11 matcher, och det ska man ha goda möjligheter att göra.


Fler rekar kan komma att tillkomma fram till säsongsstart, så håll utkik om ni är intresserade. Nu kör vi! =)

This is the stats tab
This is the post tip

NFL - långtidsspel

SPELSTOPP

09/09/2022 02:20

4 rekar, kommer ev. fler
1.90-7
bet365
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

NFL - långtidsspel

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 1.90-7
Tips 4 rekar, kommer ev. fler
bet365
Gå till bet365
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Bjorken128 -  8 Sep - 18:46
Tja! Har svarat dig i den andra reken, men kul att ’höras’ igen! Så kul att det drar igång!

Jag vet att det är många som inte gillar långtidsspel, vilket såklart är helt okej. Jag tycker det kan gå att hitta fina värden, men fattar att det är lite för lång tidshorisont för att orka sitta och vänta på pengar inlåsta i långtidsspel. :)
Stockholm -  8 Sep - 16:02
Btw.

Ska bli kul att följa dina långtidsspel.

Dock är inte detta min "cup of tea" så jag ryggar inget av dessa.

Får framåt nyåret hur dessa gått..
Stockholm -  8 Sep - 15:58
Halloj där.

Nu är nätterna räddade ett tag framöver.

Har, inte vad jag kan minnas iaf, skrivit en enda rad här på planket sen SB.

Men nu tar vi NFL-nördar över nätterna här på planket.

Det tråkiga är att det ser ut som att ingen kanal kommer sända NFL så vetifasen hur jag nu ska kolla in matcherna.

Förhoppningsvis kanske Bettan (gjorde det förra säsongen iaf) streamar matcherna (eller något annat bolag?).

Eller så kanske det finns någon fulstream som kör?
Har för mig att Hesgoal streamade en hel del förra säsongen?

Nåväl, får väl höra här på planket hur det går i matcherna i värsta fall. Hehe.

Ryggar dig på Josh Allen. Fick ö36..5 @1.83 på ATG. Tog även att han springer ö6.5. ggr@ 1.93. (ATG).
Går ju inte spela en "normal" dubbel på dessa 2 spel, odds då 3.53.
Så det blev typ betbuilder (kombinationspel) som dom erbjuder till betydligt tråkigare odds, 2.45.

Nåja, man får ta det man får.
Kul att följa om det kan gå.

Nåväl, ni få nog dras med mig ännu en säsong.
Får titta in här, och skriva en rad? , mellan körningar då jag ju knegar nätter.

Play ball!!
(Är väl ett baseballuttryck men funkar rätt hyfsat även här tycker jag nog).

Ps. Men innan nattens fight så ska DIF ta sig an Shsmrock på Irland i ECL.
KÄMPA DIF.!
(Förresten, är rådisarna med i ECL?! Hehe).
Bjorken128 -  5 Sep - 18:23
HotSauce

Det gör vi! Är jäkligt taggad för en ny säsong! :)

Ja alltså, så kan man helt klart välja att göra. Jag kan tycka att investeringen blir så väldigt stor, segt att sitta hela säsongen och vänta på ett långtidsspel som ger alltså 1,20-1,35 i utdelning (eller däremellan om man väljer att vikta spelen).

Sen kan såklart allting alltid hända, och det räcker med att jag undervärderat tex Steelers (som en del sk ’experter/tyckare’ håller högre än jag gör) för att göra ett sånt spel mer risky.

Men go for it om du tycker det känns bra; enligt mig ska det verkligen mycket till för att Browns eller Steelers ska ha någonting att göra med divisionstiteln.
HotSauce -  5 Sep - 02:04
Hej Björken vi ses på planket om nätterna i höst/vinter det vet du !

Men en intressant tanke… om man nu får 2.40 och 2.70 på ravens och Bengals borde man inte trycka in, nu har iofs Unibet blivit riktigt äckliga, men 10k och uppåt beroende på vad man får in och och så ledes plussa minst 4’ alternativt 7’ ”garanti” ?
Steelers ser jag inte kunna utmana alls och browns lär få problem med deras QB out mestadels.
Bjorken128 -  3 Sep - 17:00
Marcellus

Kul!

Jag tycker Broncos är lite överhajpade inför i år, de har ett bra lag men mycket hänger såklart på Russell Wilson. Förra säsongen hade han det kämpigt i ett svagt Seahawks, nu ska han kunna skyddas bättre och tanken är ju att han ska vara i gammal god form tack vare det.

Men det är en svår division de håller till i med Chiefs, Chargers och Raiders; jag är långt ifrån säker på att Broncos tar sig till slutspel. Men ska bli jäkligt spännande att se, jag gillar Wilson och hoppas att han kan prestera, då kan de bli farliga.

Så summa summarum = helgardering haha
Marcellus -  2 Sep - 03:20
Älskar läsa dina tankar! Blir åka av. Har Vad tror du om Broncos?

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Endast för nya kunder. Upp till 100 kr. Bonusen är en 100% matchning av den första insättningen. Lägsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 10x bonussumman. Ytterligare villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus.se. Regler & Villkor gäller 18+
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

15:30

18 Maj

Leverkusen - Augsburg

Fotboll - Bundesliga

Leverkusen -1.5

1.70

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

15:30

18 Maj

Hoffenheim - Bayern München

Fotboll - Bundesliga

Hoffenheim +0.5

1.81

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

16:20

18 Maj

Kanada - Finland

Ishockey - Ishockey-VM

1

1.80

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

17:15

18 Maj

Bolton - Oxford

Fotboll - League One-playoff

1

1.85

Idag
Live
Leboff

Leboff

18:20

18 Maj

Lopp 10 - 1 Hail Mary

Trav - Gävle

Vinnare

2.60

Idag
Live
Aston

Aston

20:45

18 Maj

Torino - Milan

Fotboll - Serie A

C. Pulisic över 0,5 spm

2.00

Idag
Live
Gio-R

Gio-R

21:00

18 Maj

Chilenska Primeran 18/5

Fotboll - Primera Division

Iquique +0, Everton vinst

1.83

Idag
Live
Philip_OConnor

Philip_OConnor

00:30

19 Maj

Fury - Usyk

Boxning - Boxning

Kombo

3.25

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

02:00

19 Maj

Mavericks-Thunder

Basket - NBA

2 moneyline

2.45

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

02:00

19 Maj

Edmonton - Vancouver

Ishockey - NHL

1

1.85

Idag
Live
Gio-R

Gio-R

04:00

19 Maj

Club America - Chivas

Fotboll - Mexiko

Club America

1.80

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

13:30

19 Maj

A. Zverev - N. Jarry

Tennis - ATP Rom

Zverev -3,5

2.12

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

14:00

19 Maj

Superboosten med Hajper

Fotboll - Allsvenskan

Kombo

5.00

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

14:00

19 Maj

Lelles Fantasytips - omg 10

Fotboll - Allsvenskan

Dubbelkombo

3.52

Idag
Live
Stahren

Stahren

14:00

19 Maj

Hammarby - AIK

Fotboll - Allsvenskan

Över 4.5 hörnor AIK

1.83

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

19 Maj

Brommapojkarna - Norrköping

Fotboll - Allsvenskan

X2 / Asian +0,5

1.92

Idag
Live
Stahren

Stahren

16:30

19 Maj

Värnamo - Kalmar

Fotboll - Allsvenskan

Värnamo dnb

1.86

Idag
Live
Polsater

Polsater

16:30

19 Maj

GAIS - Elfsborg

Fotboll - Allsvenskan

Abdulai målskytt

3.75

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

17:00

19 Maj

Manchester City - West Ham

Fotboll - Premier League

BLGM

1.79

Idag
Live
Aston

Aston

17:00

19 Maj

Liverpool - Wolverhampton

Fotboll - Premier League

A. Mac Allister kort

9.00

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

19:00

19 Maj

Valencia - Girona

Fotboll - La Liga

Under 2.75 mål

1.94

Idag
Live
Aston

Aston

19:00

19 Maj

Barcelona - Rayo Vallecano

Fotboll - La Liga

1 + under 4,5 mål

1.72

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

20 Maj

Djurgården - Halmstad

Fotboll - Allsvenskan

1 asian -1,5

2.00

Idag
Live
Stahren

Stahren

19:00

20 Maj

BK Häcken - Malmö FF

Fotboll - Allsvenskan

1X (+0.5)

1.92

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

21 Maj

Långtidsspel EM 2024

Fotboll - Fotbolls-EM

Vinnarspel

7.00

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

15:00

18 Maj

Europatipset Tips 18/5 Fotboll
4608 kr
Leboff

Leboff

16:20

18 Maj

V75 Tips Gävle 18/5 Trav
1188 kr
Leboff

Leboff

18:20

18 Maj

DD Tips Gävle 18/5 Trav
200 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

14:00

19 Maj

Topptipset Tips 19/5 Fotboll
243 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

17:00

19 Maj

Stryktipset Tips 19/5 Fotboll
8748 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

15:00

18 Maj

Europatipset Tips 18/5

Fotboll

4608 kr

Leboff

Leboff

16:20

18 Maj

V75 Tips Gävle 18/5

Trav

1188 kr

Leboff

Leboff

18:20

18 Maj

DD Tips Gävle 18/5

Trav

200 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

14:00

19 Maj

Topptipset Tips 19/5

Fotboll

243 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

17:00

19 Maj

Stryktipset Tips 19/5

Fotboll

8748 kr